Кой ще спечели 100 бона от „Фермата“?

2596
17 Декември 2017, 11:09


Кой ще си тръгне със 100 000 лева по-богат след края на хитовото риалити „Фермата“ по bTV тази вечер? След три месеца живот в изолация и с много нови емоции и умения, един от четиримата финалисти ще завърши участието си във фермерското приключение като големият победител.

Четиримата участници, които отиват на последна битка в големия финал на „Фермата“ на 17 декември на живо по bTV, вече са ясни. След последния вътрешен дуел в петък вдовицата Виолета разгроми футболиста Алек и го изхвърли от играта. Така на днешната голяма битка на арената застават Яни, Калоян, Виолета и Валерия.

След като в петък линиите за гласуване официално бяха отворени, всеки един от финалистите сподели по едно изречение защо точно той е достоен за победител. Първи започна Яни, който заяви, че е  горд българин, който познава историята на България и вярва в герои като Левски и Ботев. Според него с такава ценностна система, като тази на възрожденците ни, държавата ни ще пребъде. Вторият финалист Калоян благодари за това прекрасно изживяване, което е имал възможността да изживее и допълни: „ Най-важното нещо в живота за мен лично е семейството, както и да не забравяме от къде сме тръгнали, къде се намираме и къде отиваме”.  Валерия обяви, че е в предаването заради българския спорт. Гимнастичката иска да докаже, че спортът е здраве, сила и дисциплина. Виолета пък сподели, че е горда със себе си, с постиженията си и с това, че си е извоювала сама всичко, изпълнила е мечтата си  и е стигнала до финала.

Феновете на предаването вече влязоха в спор за името на големия победител. Основната част от зрителите е разделена на два лагера – в подкрепа на Яни и „за“ Виолета. Селският ерген Яни спечели сърцата на аудиторията с честния си и добър характер. Вдовицата обаче също не е за подценяване заради сполетялата я трагедия – след внезапната загуба на съпруга й преди по-малко от година тя сама отглежда двете си деца.

Тази вечер зрителите ще определят победителя във „Фермата“ 3. Всеки може да подкрепи своя фаворит чрез смс на кратък номер 1472 . Гласува се единствено чрез смс. Цената на 1 SMS е 1.20 лв. c ДДС, а всеки абонат ще може да гласува с максимум 15 кратки съобщения. Феновете на „Фермата“, живеещи в чужбина, ще могат да дадат своя вот само, ако притежават карта на български мобилен оператор. Текстът, който трябва да изпишат зрителите в тях, е номерът на техния фаворит, според реда в който се е класирал за финал. Например Яни Андреев беше първият сигурен финалист и той ще носи цифрата 1. Втори беше Калоян – т.е. 2, Валерия – номер 3, а Виолета - номер 4.

За първа година гласуването ще се осъществява и през публичния чат на предаването „Фермата“ във Viber, като този вот не е безплатен. Зрителите ще могат да дадат своя вот през чат бота, където трябва да изпишат „Гласувам“, след което ще видят 4-те снимки на финалистите.  След клик върху изображението на фаворита им ще се отвори SMS функционалността на телефона с автоматично попълнен номера на избрания участник. Това гласуване е на цената на смса – 1.20 лв. c ДДС.

Кой ще спечели третия сезон на „Фермата“ и наградата от 100 000 лв., гледайте в неделя, 17 декември, в 20.00 ч. по bTV.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени