Лорд Минчев и Гилотината: Люба Кулезич разсмива с рокличка, със сутиен ли ходи Хекимян, Мария Илиева блесна в трафопост (Снимки)

1610
22 Юли 2017, 16:00


И тази седмица лорд Минчев не пожали модно прегрешилите звезди. Ето кой попадна в полезрението му и влезе в седмичната му рубрика "Гилотина" във в. "Телеграф".

АНЕЛИЯ ПЕТКОВА ПРАВИ МОДНО АЛО-АЛО В СИНЬО

Бизнесдамата Анелия Петкова винаги изпреварва събитията. Прави това и със синята си рокля- необикновен екземпляр от най-новата и колекция, на разположение на дамите с отличен вкус. Само месец преди национален конкурс мис Лято , където синьото е официален дрес код, Петкова е актуална и свежа, сякаш улавяща модата във въздуха. Ако един ръкав може да бъде секси- ето, насладете му се точно в този момент. Прическата- небрежно оставена на движенията си, също издава сексапил, който витае навсякъде тук. Британската актриса Вики Мишел блести в интересна дантелена блуза, където ложите за висшестоящи са разпределени от златното и черното. Дълга черна пола определя степента на официалност на дрехата и изисква аплодисменти от ценящите добрия вкус.

ТИТИ СЕ ОБЯСНЯВА В ЛЮБОВ НА МОДАТА

Крокодилски сълзи лея в памет на добрия вкус, който все напуска Тити Папазов. Ще си поревем заедно за ставащото в този кадър а именно- костюма, който според мен е принадлежал на някой едър роднина, завещан след падането на берлинската стена. Виждат се нескритите протести на  Папазов, в когото текат двустранни колебания но и пламенни защити към облеченото. Той го защитава с яростна система от жестове, най-могъщия от които е запечатан тук. Яката на ризата рови в каталозите на градска шивалня от средата на 80-те а вратовръзката може дори да е грабната от етнографски музей. Тя достоверно удостоверява чорбаджийската принадлежност на носещият я, без непременно да съвпада с обувките, най-подходящи за разсилен.

КУЛЕЗИЧ РАЗСМИВА С РОКЛИЧКА

Добре е, че Люба Кулезич внася разнообразие в опоскания летен пейзаж. Когато всички са на море, лятната и рокля върши чудеса, нещо като сандвич в РСВ докато ти дойде гарата. Пъргави ръкавчета отделят разсмиващи вибрации , докато се давят в соковете на бялото и черното, от каквото е съставена роклята. Силуети на слънчогледи, вятърни мелници и огненото слънце на пустинята се срещат в този офорт , който би седял добре в канцелария на готвач в крайпътен ресторант. Прическата на Кулезич търси прилика с близначките –партизанчета от Ястребино. Тя е лъскава и като коса на кукла от същия период. Общото излъчване на госпожата е като на изслушване пред комисия, чиято дейност не разбира напълно. Обувките стил 14-ти  конгрес на БКП, удрят пода с металните си цинти и звукът им се чува и кънти някъде зад мавзолея, но в никакъв случай- в царския дворец.

СЪС СУТИЕН ЛИ ХОДИ ХЕКИМЯН?

Как свенливо поглед е свел Антон Хекимян, сякаш онлайн Димчо Дебелянов му посвещава стих, на фона на песен на Лили Иванова. Блузката му е илюстрация на песента Гърди ми с рози накичи- цялата във флорални облаци, в нежност и романтика, като един истински дамски сутиен.Сиво сако придава на Антончо лека мъжественост, но пак не заличава напълно стореното под него. Опитвам се да си представя дали като продължение на това сако няма панталони на вишнев или люляков цвят. Защо не цвят липа, една лятна топла запарка би била подходяща в тези котловинни полета.  Прическата  е еманация на склонност към икебана, не пеещата Икебана а онази, дето избуява а после я кастрират, като изкуство. Много експерименти може да провежда Хекимян, но не му  ли стига тази награда, да каже нявга Минчев, че се е облякъл в страсти достойни за сравнение с  нощница и сутиен? Ако така се облича денем, искаме ли да си представим как се облича нощем, нощем, с белите коне…

МАРИЯ ИЛИЕВА БЛЕСТИ В ТРАФОПОСТ

Ако Мими Илиева пее за американския военен корпус в Гватемала – браво- сукманчето и напълно пасва на обстановката. Но къде ти там нашето Мими, познато в един оскъден континентален диапазон… Затова приемам, че случващото се е в България /О, моя страна, моя България/, където спомените ми за певицата са често модно изостанали но в малък процент я имам за стилна. Днешното облечено е истинска военна намеса във вътрешните работи на нашенската мода а по форма и стилистика нареченото от мен сукманче, прилича на прострелян трафопост. Мрежести чорапогащи /хотел Родина, добър ден/, ще замрежат погледа и на най- чистите очички, свикнали да гледат тензухените пердета на тъщата си. Илиева ме стресира и с прическата- може би взета назаем от Прея, но пък Прея, момичето ми е приятел във Фейса и си размята къдрите от много места. Значи пак- Мария е запяла „Сбогом Мария” на естествената си красота, както казах- качествено използвана на моменти но не често. Този сърдит колан е като клоаксиален кабел върху нежната гръд на текстилния трафопост и ако късо съединение не е имало , скоро ще се случи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени