Наталия Симеонова бяга в САЩ

2542
26 Септември 2017, 12:00


Наталия Симеонова вече е 90 % натурализирана американка. Водещата на „Море от любов” и „Предай нататък” отдавна не огрява ефира, тъй като е в Америка, научи HotArena.


Тя трайно се премести във Флорида, където учи и дъщеря й Виктория, а освен това се замисля да се установи завинаги в САЩ.

„Наталия има свое жилище там и все по-често се замисля да заживее там завинаги. Там е и сестра й Светла, както и бившия й съпруг Денис, с когото запазиха чудесни отношения.

Постепенно изоставя нещата в България и се установява зад океана”, доверяват роднини на водещата.Докато е на хиляди километри от България, Наталия продава скромната си вила в село Зверино. Въпреки упоритите си твърдения, че е израснала в Плевен, първите си години тя прекарва в китното врачанско село.


Малката спретната къщурка край брега на река, е като излязла от приказките. И често водещата отскачала до нея, когато е в България.


Първоначално й искаше 3000 лв, след това качи цената на 5. Трудолюбиви хора се грижеха за вилата, доколкото могат, поддържаха оградите и дръвчетата, косяха тревата, но самата постройка не е в най-добро състояние.

Търси се купувач, който желае да дойде в Зверино, мястото е невероятно”, споделят местни жители.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени