СЕНЗАЦИОННО! Ваня Червенкова разкри своя воден ритуал за УСПЕХ

2118
29 Януари 2018, 14:30


В книгата си „Кодово име: Живот“ Ваня Червенкова описва няколко прелюбопитни факта, които до този момент ревностно е пазила.

 

 

За никого не е тайна, че тя е една от най-успелите родни бизнесдами, а името и е синоним на богатство. Каква обаче е нейната лична формула за успех? Оказва, се че освен много труд, амбиция и бизнес нюх, Ваня практикува и един специфичен метод. Той е подробно описан в книгата и, но основно става дума за ритуал свързан със силата на водата и паметта на клетката на човешкия организъм. Ето какво споделя тя в свое интервю за вестник “Телеграф”:  

 

 

Става въпрос за един метод, който аз от дълги години практикувам и той е твърде драстичен за някои хора с по-слаба психика или физика. Става въпрос за едно лечебно гладуване, като ние приемаме чиста вода, непреминала през каптаж и неосквернена от човешки енергии – вода от чист извор. Тъй като нашето тяло се състои от 65-70% вода и 80% вода в мозъка, а водата е най-добрия носител на информация, метода е свързан с ритуал, в който се пречиства организма – потапяне в супер студена вода, в която сърцето спира за миг /за няколко секунди/. Това е аналога на онзи софтуер, който оправя бъговете в нашите компютри. Всъщност,  нашият организъм е свръх компютър с много възможност и висок капацитет. Много подробно описвам това в своята книга.

 

 

Аз самата преборих голям аденом в хипофизната жлеза. Самата аз го правя всяка година и всеки път това ми дава нови сили, нов шанс и нов късмет. Нещо като наистина изчистване на грешките в паметта на организма и започване на нова глава и нов живот. Той може да помогне на хората не само да се излекуват от много болести, но и да донесе изключително много късмет“.

 


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Офффф
преди 10 месеца
-2
Тази тъпа селска мутреса няма ли да се скрие, прасе противно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени