Щерката на Глория гадже с Радко Петков (Снимка)

4953
10 Февруари 2018, 10:00


Щерката на Глория Симона и новият победител от „Гласът на България“ Радко Петков се загаджиха, дочу HotArena.

Двамата все още не обявяват официално връзката си, но трудно прикриват искрите помежду си. Симона и Радко се запознали в певческия формат „Гласът на България“. След края на риалитито продължават да поддържат контакт и все по-често могат да бъдат забелязани заедно.
Според запознати в началото между тях имало само чисто приятелство, което е прераснало в нещо по-сериозно. Изненадващо по време на шоуто Симона се раздели с дългогодишния си приятел.

Наскоро влюбените посетиха Рилския манастир, като този път разкриват много по-интимни отношения. Именно в светата обител Симона е на косъм от целувка с Радко, който щастливо позира за снимка.

Радко уклончиво отговаря на въпрос на „България днес“ дали има връзка със Симона. „Амиии не знам“, казва той пред вестника и уклончиво избягва подробности по темата.

А Симона заяви следното: „Няма какво да добавя към темата, както казах в друго интервю, може би имам гадже, но не искам да го разкривам, тъй като е познат“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-1
А какво стана с предишния? Нали уж много обичаше Симеон а? Тцтцтц, знаех си от самото начало в Гласът на България защо го подкрепяше, а тогава още беше с Симеон
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени