Вижте новородените племенници на Жоро Илиев! (Уникални снимки)

1593
28 Декември 2017, 15:00


Сестрата на Жоро Илиев – Мариана, роди близначета. Бебетата са момиченца и носят имената Александра и Ема. Първото е на дядо си Александър, а второто е на баща си – Емил Котев, син на известен кюстендилски лекар.

 

Противно на очакванията, батко им Георги, кръстен именно на боса Жоро, не ревнува, а напротив, бил много щастлив от факта, че семейството им се увеличава. Това си личи и от снимката, която първо „Галерия“ публикува. Момчето е усмихнато до своите малки сестрички, а родителите нямат намерение да крият радостта си.   

 

Бременността на Мариана обаче е останала в тайна и тя изненада всички, когато сподели новината в мрежата. Изглежда се е пазила от лоши очи, а сега вече е окрилена от еуфория, и не се опасява да разкрие племенниците на Жоро Илиев.

 

Момиченцата са богати още с раждането си,  защото най-сетне томахавката между Мариана и вдовицата на шефа на ВИС - Мая Илиева, е заровена. Войната е закопана в миналото, а наследството ще бъде поделено по равно.  

 

Когато Илиев беше убит през 2005 г., сестра му Мариана си остана само с бара в Приморско, който беше получила приживе. Двете с Мая Илиева се мразеха, а конфликтът започна още веднага след смъртта на Жоро. Съпругата му избра да го кремира и да разпръсне праха му в Париж, а Мариана и майката Венка искаха да погребат тялото му в Кюстендил.    

 

Изглежда всичко вече е затворена страница, а участниците в тази история са готови да продължат напред.

 

При такъв прекрасен стимул, като новородените близначета в семейството на Илиеви, кой не би намерил сили да го стори, доволни са и съседи на развълнуваната баба Венка. Те я познават като твърда и сурова жена, която надали иначе би понесла, че е надживяла и двамата си синове, но днес е толкова трогната и умилена, че е обиколила почти цялата махала и лично е почерпила за здравето на внучките.

 

„Господ ги дари с живот, умножи фамилията им, сякаш ги компенсира за страданията, които изживяха“, кръстят се вярващите приятелки на майката на митичните фигури от „ВАИ Холдинг“.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
Преди 1 година
0
Живи и здрави да са малките куклички, няма по хубаво от това щастие, а тука щастието е двойно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени