10 бона хонорар за Азис взриви „Маскираният певец”

05 Декември 2021, 16:00


Напрежение тлее между детективите в „Маскираният певец” в последните няколко седмици, а причината за породилия се конфликт е финансова, научи „Уикенд”. Малко преди финала на шоуто стана ясно, че най-голямата звезда сред панелистите получава твърде висок хонорар, а останалите са били „прекарани” с доста по-тънки суми.

Азис си е договорил колосално висок хонорар от шоуто „Маскираният певец”, научи „Уикенд” от свои източници. За всяка своя изява в риалити шоуто, кралят на чалгата прибира по 10 000 лева. Сумата е втрещяващо висока на фона на далеч по-скромните пари, които получават останалите „детективи”. Певецът бил неотстъпчив, че само срещу такъв хонорар ще си наруши комфорта в събота вечер да не си е у дома. Въпреки опитите да го накарат да склони за по-малка сума, Васко бил неотстъпчив и в крайна сметка постигнал своето.

На Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова обаче продуцентите плащат 10 пъти по-малко пари – едва по 1000 лева на предаване. За да не възникне напрежение, останалите панелисти били уведомени, че на Азис се плаща по 1500 лева. Истината за драстично по-високия хонорар обаче лъснала неотдавна благодарение на приказлива счетоводителка в Нова телевизия. Вестта, че чалга звездата е оценен цели 10 пъти по-скъпо, буквално разтърсила екипа на шоуто. Най-гневна била Марта Вачкова, която място не можела да си намери от огорчение. Ядосан бил и Владо Пенев, който се зарекъл, че това ще е последния път, в който участва в предаването.

„Нормално е Азис да взима най-много, именно той изнася шоуто на гърба си. Често е по-атрактивен дори от пеещите участници. Всеки път е с бляскави тоалети и знае какво да каже”, коментират зрители.

Този сезон на „Маскираният певец” е най-слабия от всички досега. Шоуто има доста по-нисък рейтинг от обичайния, а като че ли и никой не се вълнува от това кой се крие зад маските на участниците. Цялостното усещане е, че в предаването липсват големи звезди, а костюмите също не са особено атрактивни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Просто разсъждавам
преди месец
0
За слабия сезон сте прави. Всъщност, за всичко сте прави. Да започнем поред: Алекс Раева коя е?! Бивша вокалистка на Слави, вечно в сянката на Деси Добрева. Марта коя е?! Дъщеря на актьор, но това не я прави актриса. При кого запопна?! При Слави... После, основно се изявяваше в халтури, играейки тъпи селянки. Накрая я набутаха във ведомствения сериал на Нова. Владо Пенев обаче е актьор. Мен ме кефи. Азис?! В Капките осъзнах, че не може да пее, нито има артистични дадености. Той е продукт. Природно интелигентен алитерат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
понеже..
преди месец
-1
все още се чудя какво правеха Владо и Марта там...абсолютно неориентирани. сякаш не знаят къде са попаднали...понеже нищо не свършиха.вечно без мнение...Марта даже се изцепи *ТОВА НЕ Е НИКОЙ*...да са доволни че и двамата са се натикали там. у тях в събота вечер щяха само да пърдят...нормалните хора цял месец работят за 1000 лв...а те само за 2 часа-хем са заедно..хем все без мнение...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени