100 Кила в ужас от матурите

344
04 Юни 2020, 12:01


Истински стрес преживява 100 Кила през последните дни, узна HotArena.


Най-известният рап изпълнител у нас е отделил месеци, за да се подготви за матурите тази година. Тази по български език се проведе на 1 юни, а вчера Килата се яви и на матура по английски. Явор, както е истинското му име, споделя, че не може да си намери място, докато не види положителните оценки от изпитите си.


Якото зубрене на рапъра съвпадна и със завръщането му на клубната сцена. Изпълнителят подновява с желание и хъс участията си из страната. Първото от тях е в родната му Вврна, където компания на сцената ще му прави талантливата му близка приятелка Маги Джанаварова. 100 Кила признал, че лятото му ще е по-мрачно, ако не се е справил с изпитите. 


Целият юни се очертава тежък за певеца, но той е доволен от себе си. Преди две години амбицията да промени живота си го накара да се върне на ученическата скамейка, след като преди години изкласил едва до 10 клас, за да работи и издържа брат си. Всичко това е минало за Явор и той дори обмисля да продължи образованието си в НБУ през есента, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди месец
-1
ами ето пример за амбициозен ром, въпреки подигравките момчето иска да си взема диплома за средно образование.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди месец
0
То на всички цигани за присъствие им подаряват дипломи за средно образование.Само който не е поискал,не си е взел.Та амбицията му е да присъства.Правилно се е засилил към сороския НБУ-там и диплома за вишУ ще му подарят даже и без присъствие.Остава въпроса с какво е полезен на обществото с дрезгавото си рецитиране на пошли песньовки-?
...
преди месец
0
Не ни интересува.Рап=чалга.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени