100 Кила захапа Криско за храна

929
13 Април 2020, 11:05Спор за Българската хранителна банка подеха 100 Кила и Криско. Рапърът и хитмейкърът се скараха задочно, защитавайки различните си убеждения, видя HotArena.


Двамата влязоха в конфликт и показаха напълно противоположно отношение по въпроса за благотврителните каузи, подпомагащи борбата с Covid-19.


Защо трябва функциите на държавата да се прехвърлят на обществото?” Този въпрос задава 100 Кила, който коментира кампанията за набиране на средства за Българската хранителна банка.


„Тази банка има нужда от помощ от 30 години насам. Държавниците отново прехвърлят отговорността на хората”, коментира Явор Янакиев, както е истинското име на музиканта.


„Няма ли да е по-лесно, акот големите вериги направят специални щандове, където да се следи храта в крайна нужда да задоволяват потребностите си, вместо тепърва да се избират и купуват продукти, да се търси логистика и в крайна сметка, евентуално през август, продуктите да са при хората”, предлага 100 Кила.


Съвсем различно отношение към ситуацията има Криско. Той се включи с дарение от 5 хиляди лева по време на живия концерт. Жестът му обаче срещна критики, според които музикантът си прави реклама.


Упреците искрено ядосаха Криско и той наруши мълчанието, като отговори на нападките, пише "България днес".


„Хайде всички да се изложат, като дарят”, коментира злобните изказвания музиканта.


Криско взе участие и в благотворителния концерт, в който се включиха още Графа, Михаела Филева, Тони Димитрова, Орлин Павлов и други. От фолк звездите обаче, единствено Преслава се реши да пее онлайн и то на живо, без акомпанимент.

Целта на концерта беше да се съберат средства в помощ на БХБ, която осигурява храна за нуждаещите се.


 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
преди 6 месеца
0
100 Кила,държавата тован е ДАНЪКОПЛАТЕЦА.Твоят етнос паразитира и използва хората които плащат данъци.Българската хранителна банка е за дарение на лични средства,но ти не знаеш какво е дарение.Затова и не давай акъл,защото на тези щандове които ти предлагаш ще са задръсни от врещящи цигани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Страшна битка
преди 6 месеца
0
Циганче срещу габровче.... Мега траги-комедия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени