3 фалшиви сватби в „Забраненото шоу на Рачков”

845
21 Март 2021, 14:10


„Утре в „Шоуто на Рачков” нещо ще се случи. Всички ще говорят за него” – така бе анонсирано второто предаване на „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия. Темата на предаването бе „Семейно положение”, а три двoйки от публиката в залата приeхa прeдлoжeниeтo нa вoдeщия, кaтo cключихa брaк в eфир. Брaкocъчeтa ги нe кoй дa e, a aктриcaтa Aлбeнa Михoвa, кoятo влeзe в рoлятa нa прeдcтaвитeл на oбщинaтa. На младоженците кумуваха Митко Рачков и Софи Маринова.

Водещият на предаването обаче скри от зрителите, че сватбите на младоженците са само фиктивни. Наградата на младите двойки за шоуто, което спретнаха само пред камерите на Нова телевизия, бе двудневна екскурзия в трите най-романтични градове на Европа. След жребий трите младоженки избраха къде да прекарат романтичния уикенд, а вариантите бяха Рим, Барселона и Париж.

Още в началото на предаването Рачков слезе сред публиката и уж на случаен принцип избра двойки, които са пристигнали да гледат шоуто в Горубляне със своите половинки. Оказа се, че две от двойките са планирали своите венчавки през август, а едната от тях е избрала дата през септември. Екипът на шоуто спретна на младите мъже импровизирана ергенска вечер с участието на известният бохем и наследник на клана Живкови - Тодор Славков. Младоженците получиха булчински рокли и костюми, а в ролята на обредничка влезе Албена Михова.

„Ако някой от тук присъстващите вижда причина този брак да не се състои, нека говори сега и плати 10 000 лв. за ефирното време, което ще изхаби. С правомощията, дадени ми от телевизията, с любовта, която ви доведе тук и с аплодисментите на цяла България, обявявам ви за законни съпруг и съпруга. Амин! Можете да целунете булките”, обяви комедийната актриса. Водещият Рачков, който никога не е минавал под венчило, но неведнъж се е опарвал от неудачни връзки, даде напътствия на младоженците за съвместния им живот. Вокалистът на бенда Рафи бе изолиран под карантина и се включваше на живо от вкъщи, затова Любо Киров изпя песен за първия сватбен танц на младоженците. Тъй като Албена Михова няма правомощията на длъжностно лице, пред което може да бъде сключен гражданският брак, трите венчавки нямали никаква юридическа стойност. Младоженците се оженили наужким само за шоуто и заради подаръка – екскурзия до европейска столица. Истинските им сватби тепърва предстоят в края на лятото, писа Уикенд. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени