33-годишната Светлана Гущерова си подмладява ръцете

08 Август 2021, 10:17


„Престарялата” Светлана Гущерова се подлага на всевъзможни интервенции в името на красотата.

Милионерската съпруга се похвали с последната си приумица – да си подмладява ръцете с инжекции. Любимата й дерматоложка д-р Каляшева постоянно я изкушава с нови процедури, които никак не са подходящи за млади жени, но наивната Светлана й вярва и налива пари за безумни подобрения, писа Уикенд.

„Подмладяване на ръце” – написа жената на Християн Гущеров в социалните мрежи и сподели още, че лекарката я е светнала, че възрастта на една жена личи основно по шията и ръцете й. Затова напоследък правела процедури и за тяхното поддържане.

„На 33 години си мислиш, че ръцете ти са стари, а какво ще правиш на 50 и 60 години? Още си млада за такива интервенции. На твоята възраст на никоя жена ръцете й не са сбръчкани. Ти си сбъркана” – коментират последователи на младата майка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ал бънди
Преди 1 година
0
ТАЯ КУРВА Е КАТО НАДУВАЕМАТА СЕКС КУКЛА НА СИНА МИ БЪД БЪНДИ С ДЕБЕЛА УСТА ВЪВ ФОРМАТА НА БУКВАТА ООООО, СЪБРАНИ ОЧИЧКИ КАТО АУТИСТ И ТЪП ПРАЗЕН ПОГЛЕД. ТАТУСИТЕ И СА ОТ ЗОРАТА НА ПОП ФОЛКА. КАЛЯШЕВА ТРЯБВА ДА И ОФОРМИ С ФИЛЪР МОЗЪКА И ЛИФТИНГ НА ПУТКАТА ДА И СЕ НАПРАВИ. НЕ Е ИСТИНА КОЛКО КУРА СА ВЛИЗАЛИ В НЕЯ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени