34-годишната Деница се оказа на 40

20 Март 2022, 14:00


Шоуто „Ергенът” спокойно може да се прекръсти на „Излъжи за годините си”. Момичетата в предаването ментят като за световно за това на каква възраст са. След Гери, която се подмлади с доста години и се оправда, че е „станала грешка”, се оказа и че Деница Дишкова е излъгала за годините си. Набори на блондинката издадоха, че тя е на 40 години, а не на 34, колкото твърди, че е, научи „Уикенд”.

 

Деница е започнала да учи магистратура през 2005 г., когато според нейните твърдения трябва да е била на 17 г. Всъщност през 2005-а риалити героинята е била на 23 години, а днес е точно на 40 лазарника. Зрителите на шоуто заподозряха, че мениджърката е по-възрастна още в първия епизод на шоуто.

При старта на романтичното приключение само Деница получи роза с различен цвят. Така наречената „Роза от пръв поглед“ бе за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов и това бе именно блондинката. Зрителите на предаването предположиха, че мачото е дал розата на Дишкова, защото от всички визуално най-много прилича на бившата му половинка Христиана Парова.

„Харесвам я като поведение, обаче мисля, че тази дама е около 40-годишна, ако не и малко повече. Не разбирам защо им променят годините, особено когато е явно” – чудят се в социалните мрежи. Всъщност не от предаването променят възрастта на участничките, а самите жени лъжат коя е годината им на раждане. В анкетната карта голяма част от мадамите са вписали неверни неща, които не са проверявани от екипа на шоуто. Така блондинката решила да се подмлади с цели 6 години. Кандидатката за сърцето на Виктор ръководи администрацията на главно звено в АЕЦ Козлодуй. От първия епизод на риалити предаването стана ясно, че живее в хубава къща и има финансови възможности, като разчита на себе си, а не на богат мъж. 

„Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията й, усмивката й. Разговорът с нея е много лек и приятен“ – хвали я Виктор. Зрителите харесват поведението и интелекта на Деница, която изпъква сред останалите участнички, но определено мястото й не е в това шоу.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 2 месеца
-1
ми то 99 процента от жените лъжат за възрастта,това са си нормални неща
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нерегистриран
преди 2 месеца
-2
Може да е дърта, но пък е интелигентна и не риве.... За мъж..... Има си качествата...... Но щом е тръгнала чрез шоу да си търси мъж, нещо не е ок...., то пък този Виктор е един мъж..... Ужаси...... Трябва му свободна без работна жена по шест пъти да прави на ден с нея секс.... А и той да е свободен през целия ден за този секс.... А кой ще ги храни... Ще по харчат хонорарите от телевизията и после....... Хаха.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колега
преди 2 месеца
-1
Деница изобщо не работи в АЕЦ Козлодуй и не е никаъв мениджър. Произлиза от влашакото село Хърлец. И всичко е постигнала с помощта на разни чичковци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колега
преди 2 месеца
-1
Деница изобщо не работи в АЕЦ Козлодуй и не е никаъв мениджър. Произлиза от влшакото село Хърлец. И всичко е постигнала с по ощта на разни чичковци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
-2
Вече е понадула устни и се ''подмладява'' с филти в Инстаграм.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
-3
То Виктор си крие годините,та жените няма.Влязла е в предаването евентуално да си купи по-млад мъж.Но с тези увехнали булченски букети и детелинки и раболепието си пред ергена няма друг шанс освен финансово да го издържа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени