5000 кубика ще тресат тазгодишния конкурс „Мис Силикон“ (Акушерка, певица и двойничка на Харли Куин влизат в надпреварата)

https://hotarena.net/laifstail/5000-kubika-shte-tresat-tazgodishniia-konkurs-mis-silikon HotArena.net
5000 кубика ще тресат тазгодишния конкурс  „Мис Силикон“ (Акушерка, певица и двойничка на Харли Куин влизат в надпреварата)

Тринайстото издание на „Мис Силикон“ ще се проведе само след седмица. За първи път финалът на конкурса няма да е край морския бряг, домакин ще бъде Велинград.

Спа курортът ще посрещне 5000 кубика силикон. Сред участничките тази година има бъдеща акушерка, прохождаща певица, репортерка, две студентки, танцьорка и една носителка на титлата „Лейди България“. 

Симона Ангелова е на 26 години и е от Хасково, взима идеята за участие в конкурса присърце и се записва в предварителния кастинг. Симона е почитателка на пластичните корекции, не че не се харесва такава, каквато е, но смята, че винаги има какво да подобри във външния вид. Следи всякакви новости в пластичната хирургия и е запозната с повечето естетични корекции. До момента хубавицата, която е родом от Хасково, има няколко корекции, силиконов бюст в размер от 335 кубика, ринопластика и оформяне на устни. Тунингованата красавица обаче набляга и на образованието и смята, че двете неща не бива да се делят. В момента е последна година студентка и учи за акушерка. Професия, за която когато говори, я кара да се усмихва.

Освен нея с цели 485 кубика в надпреварата ще влезе Ани Илиева от Благоевград. Ани също е запалена по корекциите. Към момента има няколко операции освен силиконовия си бюст, тя има и корекция на дупето. Само преди месеци се е сдобила с така популярното бразилско дупе. Освен това Ани е момиче от трета страница на вестник „Телеграф“.

Тази година за короната ще се бори още една много атрактивна участничка, определяна като двойничка на Харли Куин. Елис Каролинска има само една корекция за оформяне на бюста и 450 кубика силикон. Запалена е по татуировките и е един от родните тату модели. Освен това тя професионално се занимава с танци. 

Още една блондинка ще се бори за титлата и това е Ива Клепова, на 23 години от София. Завършила е частна английска гимназия в столицата, а след това и висше образование в британския колеж Кардиф в Метрополитан - дипломиран маркетинг експерт. Красавицата участва в конкурса, за да изживее нова тръпка и да се забавлява, но също така й се иска да покаже, че корекциите, когато са направени добре, носят стил, а не изглеждат пошло. Затова, когато прави нещо по себе си, не прекалява, а само подчертава това, което й е дадено. Сини очи, руса коса и 350 кубика във всяка гърда.

Една от най-атрактивните участнички тази година е познатата с псевдонима си Пандора. Сама е измислила псевдонима си и смята, че той й подхожда много добре. А ако я попиташ какво има в кутията на Пандора, тя ще ти отговори „всеки каквото е заслужил“. Пандора се занимава с танци, има свое собствено еротично шоу. Не се срамува от голотата, напротив. Има зад гърба си сериозен опит като топлес модел. Освен това от скоро е водеща на предаване по една от родните кабелни телевизии, като същевременно има сериозни музикални амбиции. Вече има записана една песен, а през лятото мисли да избухне с още една. В гърдите си има по 500 кубика силикон и това е единствената й корекция.

Кати Дойнова участва в „Мис Силикон“ за втори път. Миналата година спечели едно от призовите места, но все пак има желание да грабне голямата корона. Кати е светски репортер, занимава се с медии. Палавата репортерка обича да се забавлява и не й пука за мнението на хората. Смята, че има най-хубавите силиконови цици и иска всички да знаят това. 

Красивата носителка на титлата „Лейди България“ също ще стане част от конкурса. Нейната кауза е по този начин да промотира кампанията си за борба с хранителните разстройства. Карина е преминала през пътя на ада и години се е борила с анорексията. Днес се е справила с това и изглежда се чувства прекрасно и иска да сподели това с всички около нея.Силиконът си слага, след като преминава през болестта и има по 500 кубика. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.