71-годишният Васил Найденов: Платих си на „Топлофикация“ , все пак още работя

05 Януари 2022, 10:10


"Платих си на "Топлофикация", които ме изненадаха с интересна и бих казал голяма сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще трябва да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкова страшно, защото работя и мога да си плащам в такива случаи, но какво да правят хората, които разчитат само на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да помага, положението е безизходно."

Това сподели голямата звезда на българската естрада Васил Найденов, който преди Коледа и Нова година бе "сурвакан" с голяма сметка за парно и ток. Изпълнителят на "Телефонна любов" се отказал от съдебен иск срещу "Топлофикация", изчаква изравнителните сметки за момента.

"Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри", надява се Васко Кеца, който разчита основно на концерти, които продължава да прави.

"Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек. Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност", смята Кеца. 71-годишният изпълнител е категоричен, че ще се ваксинира, ако трябва, и четвърти път, само и само да се спаси от тази напаст коронавирус.

"От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник", радва се на повсеместна обич Найденов.

Единственото, на което се дразни легендата на българската естрада, е фактът, че не навсякъде се контролира положението със зелените сертификати. "На няколко места ги питам защо не ме проверяват, а те - "Знаем, че сте изряден", но чувам, че не навсякъде е така. Не може да живеем сред толкова хора, на които да не им пука за другите", възмущава се маестрото. Колкото до прословутия ремонт на апартамента му, който вече продължава с години, Васил Найденов не смята, че ще го приключи и тази година. "Колебая се дали изобщо да го приключвам, защото после пък ще ми е скучно и няма да има какво да правя. Така съм възпитан, че все нещо трябва да върша, да легна да спя - не става, не мога", смее се голямата звезда на българската естрада.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени