Аделина Радева се носи спортно след трансфера си от Нова в БНТ

664
09 Юни 2020, 12:01


Аделина Радева се понесе спортно след изненадващото си напускане на Нова телевизия, видя HotArena.


Малко преди да поеме новата си служба в БНТ бившата вече екранна партньорка на Виктор Николаев направи тур по анцуг, суичър, яке и кецове в центъра на София и се срещна с близък свой приятел.


Папараците ни засякоха пременената като за фитнес водеща в района на Софийския университет. С бодра стъпка и вързана на опашка коса, красавицата крачеше в подлеза пред ВУЗ-а и по бул. „Цар Освободител”. На гърба си тя носеше раница, а в ръка стискаше найлонов плик с покупки.


Понеже до срещата й имаше още време, Радева поседна на скамейка край резиденцията на турския посланик, извади телефона си и се зачете в него. В това положение популярната блондинка остана около 30 минути, след което се запъти към едно от близките заведения. Там вече я очакваше господинът, с когото имаше уговорка да се види - мъж на средна възраст с козя брадичка като на Радой Ралин. Човекът, който явно беше интелектуалец, си поръча халба наливна бира, а Аделина се задоволи само с чаша горещо и ароматно кафе.


Вероятно срещата бе свързана с преместването на Аделина от Нова телевизия в националната медиа. Журналистката вече е част от БНТ, след като 2 години всяка сутрин заставаше до Виктор Николаев, пише Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени