Аделина Радева в траур (Водещата загуби близък човек)

1037
30 Април 2020, 13:00


Тежък период в семеен план преживява водещата на сутрешния блок на Нова ТВ Аделина Радева, узна HotArena.


Преди дни смърт почернила нея и роднините й, след като си отишъл вуйчото на нейния съпруг. За смъртта му съобщи самият мъж на журналистката - Борис Радев. 


"Днес отлетя вуйчо ми Венелин Златарев. Човек с блестяща кариера в ръководството на нефтодобивната и газодобивната промишленост на Близкия изток през 80-те години на 20-ти век. Абсолютна истина е изразът "Да имаш вуйчо владика". Първите джинси с хоризонтална шарка  WRANGLER съм ги получил още в четвърти клас от него, заедно с невероятните цигарени дъвки и фланелки с щампи ABBA. Единствено жителите на българското Черноморие знаят каква напаст са роднините от вътрешността на страната. Вуйчо ми живееше във Варна и от май до октомври приемаше в апартамента си, с удоволствие, пълчища от родственици, които летуваха на северните плажове. Почивай в мир, мъжко момче", написа режисьорът, за да изпрати вуйчо си. 


Черната вест разстроила Ади и близките й, а притесненията, че пътуванията извън София са забранени и няма да имат възможност да отидат на погребението във Варна, където издъхнал роднината им, не им давала мира в продължение на дни. Въпреки драмата в семейството, водещата продължава да се държи стоически в ефир и по нищо не издава, че мислите й са заети в проблеми. Единственото, което й помагало в трудната ситуация, било решението на медията двамата с Виктор Николаев да се редуват с другия екип водещи през седмица, заради което титулярите на сутрешния блок имат повече почивни дни, през които са при семействата си.


Целта на тази схема на работа е, ако в едния екип случайно има заболял от коронавирус, да може всички да излязат под карантина, а в същото време да има кой да ги замести изцяло, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стрина
преди 2 месеца
0
"Преди дни смърт ПОЧЕРНИЛА нея и роднините й," - Абе, каква е тази стилистика от "Многострадалната Геновева" ? Преди време прочетохме за една "почернена" заради котката си. .. Много драма. 21 -век си служи с други изразни средства.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 2 месеца
-1
Уди кълвача.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 2 месеца
0
Това са лични неща и касаят само семейството.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени