Адреналинката Яна: От 5 години не съм виждала сина си! (Бившият й мъж я съди за побой)

5663
03 Юни 2020, 10:28


Адреналинката Яна Христова твърди, че не може да види собствения си син вече пета година. Дори е обвинена от бившия си мъж мъж Ивайло Леков във физическо посегателство, въпреки че тя спечели две дела за домашно насилие срещу него.

Бившата адреналинка има право за попечителство над 11-годишния Емо, но твърди, че въпреки многократните опити не успява да го прибере при себе си. Таткото отказа да се съобрази с решението на съда и не остава дори и за секунда момчето само.

"Такива хора са опасни за децата си, за околните. Кажете ми мъжко ли е мъж на повече от 40 години да съди жена за побой? Естествено че не съм го удряла. За сметка на това имам две спечелени дела за домашно насилие спрямо мен, предстои и трето. Надявам се да го спечеля, защото когато бях бременна в седмия месец той ме нападна. Най-лошото е че той унищожава психиката на собственото си дете и го използва за оръжие срещу мен. На  всички казва, че детето се страхува от мен, а всъщност се страхува от баща си, защото когато го срещнем той ме обижда, гони, унижава. Тук не става въпрос за нормален човек, а за насилник. Синът ми е на 11 години, но никога не е имал телефон, няма социални мрежи, за да не може да се свърже с мен. Плашат го, че ако го взема ще го отвлека и никога няма да види баща си, приятелите училището”, разказва пред „България Днес” Яна. С Ивайло водят дела помежду си в продължение на години. В момента бившият й мъж живее с нова жена. Адреналинката има второ дете от настоящия си приятел. Многократно Христова опитвала да прибере първородния си син с помощта на властите.

„Правата са присъдени на мен. Има определен режим на свиждане – втора и четвърта събота и неделя с преспиване. Ако не изпълнява съдебните решения, прокуратурата трябва да повдигне обвинения, но не може да го направи с най-различни мотиви. Примерно тъй като пет години не сме имали контакт и вече сме били отчуждени. Следващата ми стъпка е Европейския съд. В България всичко е изчерпано. През годините сме имали около 20 дела. Съдия-изпълнителите нямат интерес, да вземат деца, защото в имуществото има пари. Тоест, за да си свършат работа, трябва да им дам много пари под масата”, казва Яна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди месец
-3
И аз имам познати в подобни абсурди.Няма такава държава като нашата.Социалните патки си бъркат в носа само, а че детето е подложено на психически тормоз не се отчита.Много е лесно да 2звмеш отгкедано детенце на готово, че и да не даваш да се види с майка си.Всяко дете има нужда от майка и никой не може да я замени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чобанин
преди месец
-4
Ами като си посяваш семето или търсиш осеменител трябва внимателно да си избираш хората и след това да св отнасяш към тях с нужното внимание. Ти ме може да си избираш всеки, после да се чифтосваш с всеки и да искаш нормално отношение. Тъй като в България на държавата не можеш да разчиташ, трябва да разчиташ на себе си.
George1
преди месец
-42
Тая проститутка си го заслужава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай
преди месец
-2
Толкова си проЗДа, че няма накъде повече.
Надя
преди месец
-1
Жалко за детето!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди месец
-12
ТАКА Е ПО ЛЕСНО.ДЕТЕТО ВИНАГИ МОЖЕ ДА СИ Е С МАЙКАТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени