Африканче спи на гърба на Даяна Ханджиева! Актрисата не може да се отдели от момиченцето (СНИМКИ)

01 Март 2022, 15:03


„Тръгнах с торба страхове - ами ако ме ухапе комар и умра от малария, ако ме ограбят посред бял ден, ако развия някаква инфекция от мръсната вода, ако някой реши да ме застреля, защото съм бяла? Никой от тези страхове на се оправда. Точно обратното – не ми се тръгва!", сподели Дая.

 

Впечатленията от престоя й там са много силни. Актрисата разказва, че в някои отношения можем да гоним жителите в Уганда. Определя хората там като по-щастливи от българите. „По-добри са и са по-спокойни. Няма мрънкачи. Тук за месец не съм видяла един да те напсува, да ти направи мръсно, да се развика - вместо това на когото и да помахаш, ти отвръща със същото, прегръдката е най-естественият поздрав“, обяснява впечатленията си от хората, с които се запознава.

 

Ханджиева cи намери специално дете от племената, с което се харесват изключително много. Тригодишната Рошана се привърза изключително много към българката и често спи на гърба й.

 

„He е правилно да си избирам любимо дете, при положение че всички са прекрасни, но от първия ден, в който видях Рошана, не мога да се отлепя от нея. Вече ни наричат майка и дъщеря, питат ме дали ще я взема в България. Много бих искала, но тя си има семейство тук и няма да е правилно да я отделя от него, колкото и да са бедни. Много българи стават спонсори на децата тук, годишната издръжка на едно дете е 270 лева“, разказва Даяна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени