Айлин и Елена - първи дружки след „Ергенът”

https://hotarena.net/az-jenata/ailin-i-elena-parvi-drujki-sled-ergenat-2 HotArena.net
Айлин и Елена - първи дружки след „Ергенът”

Любовта е силна, но по-силен и е интересът. Доказателство за това е случаят на трите моми, които най-ярко изпъкнаха в актуалния сезон на любовното риалити на Би Ти Ви „Ергенът” – Айлин, Валерия и Елена. Последната уж пред камерите е на нож с другите две заради войната за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Оказва се обаче, че трите са станали първи дружки след като снимките на шоуто са приключили.


Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавките още щом са си тръгнали от имението на момите в „Ергенът”, научи „Уикенд”. Към днешна дата трите дами са в идеални отношения, което кара много хора да се зачудят дали враждата им в шоуто е била истинска, или са я режисирали, за да вдигат рейтинг. Миналата година например основният конфликт в риалитито беше между психоложката Александра и останалите дами – основно Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. До днес Дениз и Вики не поддържат контакт с Алекс. Случаят с Елена, Айлин и Валерия далеч не е такъв. Младите дами се следват взаимно в социалните мрежи, разменят си сърчица и дори се носят слухове, че планирали общи проекти, които все още не са огласени в публичното пространство.


Още в шоуто проблесна намек, че, независимо от привидната война помежду си, Елена и Валерия нямат нищо против една-друга. По Би Ти Ви беше излъчен епизод, в който двете бяха останали сами в имението, докато Евгени беше на групова среща с останалите момичета. Моделката и интелектуалката седнаха на раздумка и си говореха като първи приятелки. Те стигнаха до извода, че имат много общо помежду си и, ако можеха да се слеят в едно, щяха да се превърнат в идеалната жена за Генчев. Явно приятелството им е разцъфтяло тайно, зад зоркото око на камерите, и се е пренесло в реалния живот.


Айлин, която в риалитито беше най-близка с Валерия, също се е сдушила с Елена. Тя към момента е най-проспериращата мома от сезон 2 на шоуто. Каратистката се радва на най-много фенове и последователи в социалните мрежи – близо 74 хиляди души я следват в Инстаграм. Тя вече трупа рекламни договори и ангажименти като модел, генерирайки много добри приходи в банковата си сметка. Наскоро се пробва и като актриса и се очаква тези опити да продължат. Елена и Валерия имат два пъти по-малко фенове – съответно 34 и 37 хиляди. Въпреки това те също се радват на обществен интерес благодарение на риалитито, който се опитват да осребрят.

6 Коментара

Koko

преди 10 месеца

Еййййй ...hotarena...скъсахте се да им,, вдигатате" рейтинга на тия безсмислени персони ....спрете се ... Кухи лейки от всякъде където и да ги погледнеш .... Били приятелки какво били яли какво били пили с кого се ебали ....къде били се събрали...оставете ги в забвението .... Чочарките се кефат на това да ги плюят и обсъждат чувстват се значими...

Коментирай

Ние

преди 10 месеца

Парцали

Коментирай

Ние

преди 10 месеца

Парцали

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

Айлин колкото и последователи да има ще си остане на ниво чалгарски ''модел'' защото такъв е манталитета,визията и държанието.Валерия ако иска да постигне нещо по-качествено в живота си трябва да бяга далеч от подобни приятелства.А Елена следи всички защото манталитета и е такъв клюкарски,да види слабостите на другите за да ги и злепостпостави за да се самоиздига на пиадестал.Жена без емпатия.

Коментирай

Моля,

преди 10 месеца

Защо не ми обясниш най-после какво значи "емпатия"?

Коментирай

КАРА БАТАЦИ

преди 10 месеца

По-късно разбрах, че това са подбрани проститутки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.