Айлин от „Ергенът“: Спах с колегата на мама, не му „стана“

https://hotarena.net/az-jenata/ailin-ot-ergenat-spah-s-kolegata-na-mama-ne-mu-stana HotArena.net
Айлин от „Ергенът“: Спах с колегата на мама, не му „стана“

Айлин от „Ергенът“ разкри за част от своите секспартньори, пише България Днес. Оказва се, че красивата каратистка е била интимна с колега на майка си. Скрийншот от въпросното й изказване, датиращо отпреди две години, лъсна в една от групите на предаването.

По думите на Айлин тя е хвърлила око на по-възрастния мъж, когато още е била дете.

„Чак на 19-ия ми рожден ден се засякохме и стигнахме до края. Той беше на 37 тогава. Аз го нападнах. Беше много притеснен. Дори не му стана“, пише Айлин.  

18 Коментара

джейк

преди 11 месеца

по лесно да каже с кой не е спала

Коментирай

pipi

преди 11 месеца

Айде стига, млада е, свободна е и ще спи с който си поиска! Кой ви дава право да коментирате личния и живот?

Коментирай

Хаха

преди 11 месеца

Дайте нещо и за Елена-фалшивата моралистка,която е ощетена и откъм физика,и откъм харакер.

Коментирай

Хах

преди 11 месеца

Там историите сигурно са много и не са за разказване

Коментирай

Мер

преди 11 месеца

За хубавата Елена от древността още се носят легенди! Тя е достойна за името си и възхищение дама, при нея всичко е естествено, няма нищо фалшиво, знае как да събори всеки грубиян с интелекта си, характерът и е силен като стихия, изглежда страхотно секси, и Евгени го призна. Жена огън е. Не би и погледнала "ощетените" нещастници със злобните коментарчета.

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

ЕленКа ергенка е срам за женското съсловие! Тази жена е събрала в едно всички най-омразни качества за мен - злоба, болна амбиция, липса на себеуважение, нахалство, изкуствено самочувствие в дъното на което стоят комплекси, нездраво любопитство и липса на такт, пошлост.Абсолютна лепка с глиганско поведение.И грозновата...

Коментирай

До Мер

преди 11 месеца

Да сравняваш образа на Омировата Елена,със застаряващата и грозновата злобарка от Тупаревата продукция,си е меко казано смешно.Купете й ваучер за психолог-да й помогне с тази злоба и комплексои,а след това за разкрасителни процедури..

Коментирай

до ха ха Хо

преди 11 месеца

Срам за женското съсловие не е Хубавата Елена за която са се водили войни някога. Днес тя води война сама в това предаване за любовта си и доста добре се справя със силата на ума и духа си. А и чара си! Няма как с мъж като Евгени да не си говорят с удоволствие защото имат ниво и двамата. Не е важно, коя ще избере, а това, че хубавата Елена впечатли силно свестните хора. А ти с хихихащото име потърси още обидни думи в интернет, да си обогатиш репертуара.

Коментирай

Мер

преди 11 месеца

Тя носи име което е известно от историческата литература и аз мисля,че и отива.Аз я намирам хубава. Саркастичните съвети аз да и купувам ваучер за психолог и козметик са "меко казано" презрително - агресивни и към нея и към мен. Аз изразявам тук мнението си, а вие бълвате обиди. С голямо удоволствие. Някога писали ли сте нещо позитивно, независимо за какво?

Коментирай

До Мар

преди 11 месеца

Вие не бълвате обиди ,нали-не всички,които не харесват Елена са"ощетените нещастници". Коментарът ми не е персонално към Вас, а към всички,които защитавате и се възхищавате на тази жена,която освен лицемерие , друго не показа.Дано това е един лош сценарий,защото би било жалко.Злоба се лее към Валерия ,която има благородна кауза и защо? И не всички с прякор хаха са един и същи човек.Бъдете здрава-ето нещо позитивно за Вас !

Коментирай

Хахаха

преди 11 месеца

Пише се репертоар скъпа интелектуарке,язък за всички хубави книги,които си чела!продължавай да бълваш всичко ти се връща като бумеранг и хората видяха и вътрешната ти грозота,Елена!Успех!

Коментирай

Хахаха

преди 11 месеца

*интелектуалке ,успех още веднъж:)

Коментирай

Мер

преди 11 месеца

Благодаря за пожеланието за здраве. Това "за ощетените нещастници", беше към някой който нарече Елена "ощетена откъм физика и характер" и "фалшива моралистка". Някой който мисли,че самата Елена се самовъзхвалява тук и подигравателно я изкарва измислена интелектуалка. Аз не съм Елена, но и се възхищавам, тя не само е чела,но и много хубаво пише и се изразява. За Валерия и каузата й, да е жива и здрава, вие също.

Коментирай

Факс

преди 11 месеца

Елена ми е много безлична като типаж , скучна , тип лелка. Няма свежест в поведението , няма го младежкото, спонтанното , за външност няма да коментирам - но на мен лично не ми е секси .

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Тази жена е лишена от емпатия.Слухти около всеки,дебне за всяка чужда дума и жест за да ги използва срещу конкуренцията, да омаловажи абсолютно всеки за да се самоизтъкне. Не завиждам на обкръжението и.Такъв човек никога не може да бъде приятел с никого.

Коментирай

Аз пък...

преди 11 месеца

Не зная какво е емпатия. Честно.

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Човек стига да иска винаги може да научи това което го интересува.

Коментирай

...

преди 9 месеца

Селски момета

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.