Айлин попиля хейтърите

https://hotarena.net/az-jenata/ailin-popilia-heitarite-2 HotArena.net
Айлин попиля хейтърите

Айлин от „Ергенът“ попиля хейтърите, пише България Днес. Секси изкушението от последния сезон на риалити формата постоянно е атакувана за произхода си. Тя редовно среща в социалните мрежи обиди на расова основа, че е ромка, туркиня и т.н. Това видимо дразни Айлин, която избухна.

„Аз съм родена в България и съм българка и когато ходя на състезания и съм първа, слушам българския химн. Аз представям България! Ма как ще ми кажеш, че съм туркиня? Какво е това нещо! Това страшно много ме дразни. Това, че баща ми е от турски произход, не ме прави туркиня бе, хора!“, каза Айлин.

5 Коментара

Da ama ne

преди 11 месеца

Българка си по паспорт и националност, турска ромка по етнически произход. На ергенките петминутната им слава отмина , айде стига с тези елементарни празноглави същества.

Коментирай

Тото

преди 11 месеца

С какво е попиляла хейтърите не разбрах??????? Тя какво си помисли че всички трябва да е харесват и следват Точно такива хейтъри те направиха известна Айлинче от Пирдоп. .Ергена беше просто трамплин ....не само за теб но и всички до теб на снимката с кухи погледи ...Кефи се на момента и по спокойно че падането от високо боли

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Баща и не е от турски произход, а от цигански.Т.е Айлин е циганка с българско гражданство и отдавна не ходи по състезания за да слуша химна ни.Не я разбирам защо се срамува от произхода си? Няма нищо срамно ако си достоен циганин.

Коментирай

ххх

преди 11 месеца

Въпросната Айлин НЕ е българка, а е българска гражданка по лична карта. Тя няма българска национална идентичност, а е част от малцинствените групи - в случая от турчеещите се цигани, Айлин е турско име. Например Ирина от същото предаване е наша сънародничка, българка, макар и няколко поколения вече бесарабски българи да живеят в Молдова, а и не само там.

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

И Ирина се афишира за бесарабска българка,но и това не е много сигурно защото не е показала родословното си дърво.Някаква смесица е тя а кОрвенската и школовка и поведение в предаването е типично руска.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.