Актьорът Герасим Георгиев-Геро: За първи път няма да гласувам

04 Юни 2021, 10:21


„Чувствам се разочарован и излъган от политиците. Играят си игричките. Как човек да гласува за тях? За първи път няма да го направя на тези предстоящи избори.“ Това сподели актьорът Герасим Георгиев-Геро, който винаги се е интересувал от политическата ситуация у нас, но с днешна дата за него тя е пълно разочарование.

 

„Трябва да си пълен идиот да не те занимава това, което се случва в държавата. Но ситуацията е патова, просто вече не знаеш тези хора на какво си играят, положението е лошо. Цупят се един на друг, говорят си през интернет всички, аз тези не мога да ги разбера, а най-неприятното е, че не отиват на добре нещата за нас, обикновените хора“, смята Геро.

 

Той самият не смята, че има бъдеще в политиката. „Ако влезеш в партия, можеш да се „опръскаш с кал“, както има една приказка. Защото хора, за които си дал гласа си и си им се доверил, правят глупости. Ето затова няма да гласувам сега и всичките ми приятели го знаят това. Какво като все ни призовават да упражним правото си на вот, на мен вече ми омръзна да ме лъжат! На последните избори гласувах и какво стана? Нищо! Връщат си мандатите, все едно си играйкат“, споделя Геро.

 

И припомня: „Ако трябва да съм честен, ние, българите, знаем 2 и 200. Минахме през какво ли не - режим на тока, опашки за мляко, олио, банани, глад, мизерия, инфлация... Свикнали сме. Ето, и аз цял живот на кредит живея, нищо че хората мислят, че съм милионер“, смее се актьорът, цитиран от „България Днес“.

 

И прикани хората да дойдат да го гледат в последния му спектакъл в Народния театър по текст на Иван Вазов и режисура на Бина Харалампиева „Нова земя“. „Ще видите неща, които се развиват по време на Съединението и след това, колко актуално звучат и изглеждат сега. Все едно отваряш вчерашна дата и пак е актуална. Не сме мръднали. Всичко, тогава случило се, сякаш за сега е писано“, смята Герасим Георгиев-Геро.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абеее,
Преди 1 година
-4
Ти като един глупак със сигурност си гласувал или за " Има такъв народ", или "Мутри вън', или "Да, Б-я"!!! И сега какво ревеш?? Кой ти е виновен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рачков
Преди 1 година
-4
Никой не се интересува какво ще првиш, но ако питаш мен е добре да отслабнеш, че не си приятен за гледане .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
Преди 1 година
-2
Разумно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени