Актьорът Вальо Танев: Трудно ми е в днешното COVID време

301
03 Декември 2020, 11:59


"Днешното COVID време е най-трудно за мен. В последните години загубих брат си, майка си, сега и баща си. Останах последен", сподели малко след като навърши 63 години актьорът Валентин Танев, узна HotArena.


Времето за него наистина е разделно, макар да е имал и други подобни трудни преживявания в живота си. "Имал съм моменти, когато работех по 48 часа, не виждах децата си, нямах софийско жителство, искаха да ни изхвърлят. Почти не съм играл с децата си, нямах време да ги видя как израстват, сега наваксвам чрез внуците", споделя още той. Съвсем близо до пенсия, той започнал да се интересува как оцеляват възрастните хора по света, за да не страда от самота, лишения, изолация.


"Оказа се, че играят тенис на маса, защото тази игра раздвижва мозъчните клетки. Баща ми и майка ми бяха в дом за стари хора, защото бяха с деменция и не можех да се грижа за тях вкъщи. Подарих на дома една уредба, да им пускат народна музика, но за съжаление нито веднъж не им я пуснаха", тъжно разказва той, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени