Актриса се похвали в мрежата: Баба ми е внедрила женшена у нас

26 Юли 2022, 13:00


Бабата на Гергана Змийчарова се оказа първата българка, докоснала се до женшена. След като през изминалия уикенд актрисата посети баба си, научава изумителен факт от живота й. Оказва се, че възрастната дама подписва първия договор за внос на женшен в България.

"Баба ми разказва за приключенията си в Сеул. Днес разбрах, че тя е човекът, внедрил женшена в българската козметична индустрия...", не крие шока си Гергана. "През 1990 г тя като специалист по етеричномаслените култури посещава международно изложение на химическа промишленост в Сеул. Там баба уговаря условията по подписване на договор за внос на женшен с козметични цели!", разказва с удивление Змийчарова.

Възрастната жена, чието име става ясно от публикациите на талантливата й внучка, споделя, че остава впечатлена от тревистото растение, което се ползва за лечение на почти всичко в източните култури.

Змийчарова посети баба си след края на театралните сезони в Народен театър и Драматичен театър - Габрово, където играе. Актрисата признава, че има огромна нужда от почивка и за кратко се откъсва от всичките си ангажименти, а те, оказва се, никак не са малко, писа "България Днес".  До момента годината е изключително наситена откъм емоции за талантливата актриса. Гергана посети Япония, където игра заедно с колегите си "Калигула". Постановката предизвика истински фурор. Актрисата и половинката й Петринел Гочев станаха едни от първите българи, които дадоха покрив на бягащи от войната украинци. Дълго време в къщата им живеят няколко жени с децата си, а Гергана направи всичко по силите си да им помогне да подредят живота си. И успя!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 2 месеца
0
поредната утайка натрапена с комплекси и крадени пари...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени