Актрисата Алекс Сърчаджиева: Мислила съм за самоубийство

https://hotarena.net/laifstail/aktrisata-aleks-sarchadjieva-mislila-sam-za-samoubiistvo HotArena.net
Актрисата Алекс Сърчаджиева: Мислила съм за самоубийство

Откакто Иван си отиде, вече четири години не съм плакала

Мислила съм за самоубийство след смъртта на майка ми Пепа, но това не е вариант. Знам какво е мъка, аз от четири години не плача, откакто си отиде Иван. Много искам да е разплача, но само ми се насълзяват очите. Сигурно е защитна реакция, споделя актрисата Алекс Сърчаджиева в предаването си „Животът по действителен случай“. Гост на Алекс беше Милица Гладнишка. Тя си припомни как едно от най-трудните неща в живота й била смъртта на майка й, както и на баба й.

„Мама почина в ръцете ми, получи емболия, което е задушаване. Само каза „не се притеснявай, аз ще се оправя“. Тогава си дадох сметка колко е важно да оценяваме всичко, което имаме и се случва в живота ни“, казва Гладнишка.

6 Коментара

Иван

преди 1 година

Вече ми идва в повече!

Коментирай

Ами..

преди 1 година

не е лесно да израснеш без баща, в един момент оставаш без майка, а след това и без съпруг... Това си е трагедия!

Коментирай

Лора

преди 1 година

Вярно,че за мъртвите или хубаво,или нищо,но Ласкин си беше алкохолик.Знаеше за какво става въпрос,знаеше,че трябва да престане със алкохола но нямаше воля,и остави две деца сираци и една прекрасна млада жена вдовица,заради пустата ракия.Иначе имаше голяма уста и влизаше във спорове и конфликти кпито не го интересуваха.Беше нагъл,нападателен и не толерантен.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Тази фраза се използва погрешно от много хора. В оригинал фразата принадлежи на поета и политик Хилон от Спарта (един от Седемте мъдреци на Елада) и звучи така За мъртвите или добро или нищо друго, освен истината.

Коментирай

az

преди 1 година

Абсолютно! Ласкин избра алкохола пред жена си и децата си.И след като знаеше че има проблеми,пак продължи да пие.И сега нам си колко години все още е горкият Ласкин,горката Александра.И на мен взе яко да ми писва да чета всяка година как един алкохолик е предпочел чашката пред най-скъпото си.Висш егоист. Плюеше по чалгата,по плейтмейтките ,ама къркаше като разпорен.Те поне си гледаха семействата.

Коментирай

NO NO NO

преди 1 година

Ако Сашка дава интервю и не обяснява за смъртта на майка си и на Ласкин, ще бъде един светъл национален празник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.