Актрисата Диана Димитрова: Пукнах пръст, докато играя Ирина от „Тютюн“

05 Ноември 2021, 14:00


Красивата Диана Димитрова е пукнала пръст на крака си по време на генералната репетиция на постановката „Тютюн“ (варненския театър.

 

„Така е, спънах се и се изправих на палец като балерина. Усетих пукота и в следващия момент увиснах на врата на Калин Врачански. Добре, че е здраво момче и ме пое. Оттам нататък виждах как този пръст стана голям и лилав като патладжан и си мислех, че най-вероятно съм го счупила, но не спрях. Това щеше да спре цялата енергия и щеше да оттече всичко. Затова реших да стисна зъби и по-скоро да умра на сцената, но да не се спираме. Към края вече почти не си усещах целия крак“, сподели Димитрова.

 

Веднага след края на играта си тя изкарва повече от три часа в Спешното във Варна. „Оказа се, че имам късмет, няма счупване, просто пукане и навяхване, и просто трябва да си изтърпя болката, но докторите ми казаха, че ще са нужни няколко години, за да ми мине. До ден днешен не мога да го сгъвам тоя пръст и понякога се налага да пия болкоуспокояващи, ако много се натоваря“, споделя още Диана.

 

След първата премиера във Варна „Тютюн“ става една от най-желаните постановки. „Много хубави думи ми казаха хората. Особено един възрастен журналист, който се paзплaкa като малко момче от вълнение. Каза ми, че за него съм следващата Невена Коканова, и беше много щастлив. Е, как и аз да не съм щастлива“, казва Димитрова, която се готви да влезе в ролята на Ирина на 29 ноември и на 21 декември във Варненския театър.

 

„За София имахме гостуване във Военния театър, сега не знам кога пак ще сме в столицата“, уточнява актрисата. „Тютюн” по романа на Димитър Димов и режисурата на Бина Харалампиева спечели овациите и на критиката, и на публиката. „Често ме сравняват с филмовата версия на Невена Коканова, която бе Ирина, но всъщност не смятам, че имаме нещо общо. А и тя е великолепна актриса“, казва Диана Димитрова. Освен че играе, красавицата съвсем скоро направи и изложба от свои картини, възхваляващи женската красота, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени