Актуалната булка на Джизъса се изруси

https://hotarena.net/az-jenata/aktualnata-bulka-na-djizasa-se-izrusi HotArena.net
Актуалната булка на Джизъса се изруси

Актуалната булка на Благой Георгиев – Полина, е направила промяна във визията си. Тя е изрусила косата си. Младата дама обича да експериментира с външния си вид и не се притеснява да използва нови цветове върху кичурите си.

Известно е, че семейството на Полина е заможно. Родителите й имат хотел във Велинград. Тя също не бездейства и се включва активно във фамилния бизнес. Отделно върти и онлайн бутик.

И Джизъса се опитва да допринася за семейния бюджет, затова е приел поканата за участие в новия сезон на „Сървайвър”. Говори се, че хонорарът му е внушителен и доближава 400 000 лева. Той твърди, че ще даде най-доброто от себе си в предаването. Като бивш спортист, Благо не се притеснява от предизвикателствата, пред които ще се изправи.

8 Коментара

Ради

преди 1 година

Някой полагат усилия за разкрасяване, други да станат по.. ... грозни!

Коментирай

kara

преди 1 година

Osobeno s tazi pateska usta.

Коментирай

Кири

преди 1 година

Много неприятно просто момиче.

Коментирай

Лупи

преди 1 година

Много грозна птицечовка! Всяка една, която има гъз, а не уста ( а всички уж красавици са такива) е гнус! Излъчването им е на простакеса! Нямат блясък в очите и тая и другата и третата и десетата. Един долн дренки. Егати кучетата.

Коментирай

xxx

преди 1 година

Аййй, защо си е снимала хемороидите ? Да започва спешно детралекс и проктит-м!

Коментирай

е

преди 1 година

Загрозила се е...и откъм устни и откъм цвят на косата. Дано по-скоро отмине модата на патките в уста. Надпреварват се да си ги боцкат с химия едва ли не само да покажат че имат пари и могат да си го позволят. А на мъжете дори не им харесва вече. Мисля, че все по-интересни са и ще са момичетата с никакви намеси по лицето си. Толкова е по-интересно да си имаш собствена красота, а не обща, безлична и неразпознаваема от всички останали и като на всички други.

Коментирай

Мира

преди 1 година

Айде стига с тая дрисла Полина. Какво пишете за някаква никаква глупава крава която не успя да изпъкне покрай Адриян Зурков и сега се метна на тоя с цел известност. Тя не го обича Благой а се ожени за него за да натрие носа на Златка. И да си погали егото. Тя самата ще го зареже скоро защото той не е по вскуса и! Бившия и приятел на ръце я носеше а тоя Благо по сторитата вече я пренебрегва и на снимки не я качва! очевидно

Коментирай

Златка Таласъма

преди 1 година

ШИМПАНЗЕ ГРОЗНО! НА РАЗЧЕКНАТАТА МИ ВАГИНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕ ХИХИХИ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.