Албена Вулева не ще и да чуе за татко си: За какво ми е? (Не са говорили от 20 години)

3213
15 Май 2016, 12:08


Албена Вулева не иска да общува с баща си! Устатата водеща не е говорила с човека, който я е създал, от цели 20 години и не намира смисъл да го прави, научи ексклузивно HotArena.


Още по време на участието си във ВИП Брадър заедно с майка си Людмила Захажаева Албена заяви, че се чувства добре само с майка си и не се нуждае от татко си.


Тя не се чувства ощетена от неговата липса, тъй като още от дете помежду им няма никаква връзка. 

 
Имах чудесно детство. Не съм усещала никаква липса на бащинската фигура, защото дори, когато беше женен за майка ми, двамата с баща ми не сме прекарвали много време заедно. Той все пътуваше, ние пътувахме до Санкт Петербург. Майка ми ме гледаше и за това сме толкова близки”, разказва Албена. 


„С баща ми се виждахме само няколко пъти след развода. Имаше периоди, в които се срещахме, но след това спряхме всякаква комуникация. Така вече от 20 години не поддържаме близка връзка. Честно казано, той изобщо не ми липсва. Просто свикнах с отсъствието му”, обяснява телевизионната водеща. 


Тя знае какво се случва с татко й, но сама отказва да се среща с него„За какво – няма никакъв смисъл”, отсича водещата. Отдавна не изпитвала каквато и да е привързаност към него и всякакви сантиментални спомени от миналото се били размили. Освен това той имал нов живот, в който Албена не искала да се намесва, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени