Албена Вулева търси заможен кипърец

https://hotarena.net/laifstail/albena-vuleva-tarsi-zamojen-kiparec HotArena.net
Албена Вулева търси заможен кипърец

Устатата блондинка Албена Вулева от няколко години работи в Кипър като рецепционистка. Тя вече се е установила там и все по-рядко се връща в България. Бившата водеща живее в крайбрежния град Пафос. Понякога пътува и до други държави на почивка. Наскоро например се завърна от Франция. Междувременно устата блондинка си търси и заможен кипърец, по примера на чалга легендата Петра.

 

Албена вече е на 47 години, но казва, че мъжкият интерес към нея не е секнал. Най-много й се радвали чужденците. „Нямам никаква мира от тези кипърски мъже.Често ме бъркат за рускиня, затова не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня. Та така... Съществувам си тук под прикритието на рускиня и обирам покани за кафета. Добре, че почти за нищо не ми се налага да плащам, кавалерите са достатъчно щедри”, споделяла е Вулева.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, блондинката не е афиширала връзка с друг. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Бившият й отдавна има нова жена в живота си, ала Албена вярва, че си е самодостатъчна и не иска партньор на всяка цена. Тя не желае и деца, защото по думите й майчинският инстинкт така и не се зародил у нея.

Вулева и Недев изкараха заедно повече от десетилетие, ала за това време много пъти се събираха и разделяха. Последната им разлъка бе окончателна, Клюката гласи, че Недик редовно кръшкал на блондинката, но тя си затваряла очите за изневерите му. Майка й Людмила Захажаева направила всичко възможно да ги раздели, защото вярвала, че авторката на „Сигнално жълто” заслужавала нещо много по-добро от „този гол охлюв” и „посредствен фитнес инструктор”.

Риалити звездата от „Биг Брадър” не се срамува, че е направила рязък завой в кариерата и от телевизионна звезда е станала рецепционистка. Тя често споделя с почитателите си различни моменти от ежедневието си. Бившата водеща твърди, че с днешна дата в медиите има голяма цензура, затова не иска повече да работи в телевизията. Предпочита да реализира творческия си порив, като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото.

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше единствено с бижутата „Хаял”, които създаваше собственоръчно и продаваше онлайн. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая й се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото предаване „Сигнално жълто” взе тлъст хонорар за участието си в два сезона на риалити шоуто „Биг Брадър”, но той бързо се стопи през широките й пръсти и от него не остана и лев. Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова, където живее до днес. „Не съжалявам нито за миг, че се преместих тук! Животът ми е наистина прекрасен”, доволна е Албена.

Любопитно е, че в Кипър нито веднъж не й е гостувала майка й Людмила Захажаева. В последните години Вулева предпочита да държи родителката си надалеч.

 

 

3 Коментара

ами

преди 11 месеца

Показателно за стандарта на живот в БГ, щом звездите предпочитат да работят "нормална" работа в чужбина, след като не могат дори да се изхранват в БГ....... живейте си в заблуда, че ще ви се оправят нещата млади националистчета. Питайте възрастните, които са вярвали в същото на младини.

Коментирай

питър

преди 11 месеца

с каква цел ги търси?

Коментирай

Ooops

преди 11 месеца

Какви здИзди те гонят тебе посред бял ден само не стана ясно?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.