Алекс Богданска си откри “близначка”

20 Ноември 2023, 09:00


„Където и да отида и какво то и да направя, някой ще ми кажа, че приличам на Александра Богданска.“ С това признание и с невероятния феномен да е пълно копие на Богданска Даяна от Видин взриви мрежите.

Младото момиче от Видин, което прилича на Александра до съвършенство, също като нея е инфпуенсърка. Даяна Йорданова привлече огромно внимание към себе си в мрежите и породи хиляда коментари както от фенове, така и от неприятели. Някои дори изразиха скептичното си мнение за тяхната “случайна” прилика. “Еднакви ви правят”, написа циник в мрежите, след което някои от хейтърите се съгласиха.

Най-интересното е, че Йорданова не са прилича ма Богданска физически, но и споделя с нея страстта си към модата и стила, които пленяват сържата на хиляда последователи в социалните мрежи. Въпросът сега е: какви нови вълниващи събития ще разкрие този удивителен дует на красотата? Но Богданска не е единствената „близначка” на видинчанката. Стотици фенове се изредиха, за да отбележат и видната прилика с Гал Гадот.

„Бягай бе, помислих, че Гал Гадот проговори на български",  написа последовател под поста. Явно репертоарът от подобни красавици е дълъг, но засега Даяна не се е oплаква от множеството комплименти. “Реших може би да започна да таксувам хората всеки път като някой ми го каже” пошегува се брюнетката за ситуацията с нейните двойнички, пише България Днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени