Алекс издържа Ласкин (Претрепва се от работа, за да го храни)

11 Април 2015, 13:11


Актрисата Алекс Сърчаджиева няма един почивен ден, защото трябва да работи здраво за да издържа семейството си, узна HotArena!

 

В момента Алекс има роли в 7 различни постановки, но освен тях приема снимки за реклами и всякакви телевизионни участия, с които да носи пари у дома, пише „Уикенд“.

 

Откакто мъжът й Иван Ласкин не е на щат в Театъра на армията, актрисата не може да си позволи да подвие крак от ангажименти и приема всяко предложение, което може да й донесе приличен хонорар, за да покрива сметките си. Ситуацията с финансите в семейството на Ласкин и Сърчаджиева е критично от почти година насам.

 

Тогава амбициозната актриса и съпругът й един след друг напуснаха театралния си щат. И ако за Александра това бе успешен ход, защото и позволи да участва в постановки на други режисьори освен тези в Армията, то Иван се закопа зловещо. От 4 роли, които има в репертоара си, Ласкин се появява на сцена едва 2-3 пъти в месеца. А приходите му от това едва стигат за погасяване на битовите сметки на семейството.

 

„Александра е тази, която издържа семейството от месеци. Нейните участия и роли са платени високо, а Иван се занимава основно с детето. Той се превърна в една скъпо платена бавачка за малката София и по цял ден е с нея. Води я на градина, взима я, готви, чисти и виси в интернет. Малко хора оценяват това като работа, но всъщност да гледаш деца е изтощителна и отговорна задача”, оправдават безработния Иван близки до семейството на актьорите без да крият, че са шокирана от смяната в ролите.

 

В очите на всички близки на звездите Алекс била тази, на която се дължал просперитета и благосъстоянието на фамилията. Ласкин пък се занимавал главно с харчлъци – за нова кола, за почивка на семейството, за скъпото си хоби - лова и всякакви други удоволствия. Приятелки на Сърчаджиева пък се чудели как така тя не е започнала да вдига панаири заради неговото лентяйство.

 

„Двамата не се карат, защото почти нямат време да се видят. Алекс е непрекъснато в някоя част на страната за представления, преди пък бе заета денонощно в телевизията за риатити формати. Няма никакви време, за да се стигне до конфликт. А и изглежда изкарва добре, че да може да си позволи да гледа мъж и дете”, одумват дъщерята на Пепа Николова.

 

Сред близките й дори тръгнала приказка, че Алекс изглежда е наследила борбеността на майка си, понеже също като нея не се оставяла да бъде гледана от мъж. Също както Пепа приживе се справяла сама с финансите и поемала всичко, което може да й се предложи, за да вади пари, така и детето й днес се претрепвало, за да осигури приличен стандарт на живот на своето семейство.

 

Дори преди да има дъщеря от Ласки, Сърчаджиева не си позволявала да се спре за дълго без ангажименти и да се посвети на домакинстване и лентяйство. С появата на малката София амбицията й да се прояви като силна и самостоятелна жена още повече се проявила.

 

От една страна те били плод на личния пример, който Алекс искала да завещае на малката си, но от друга характерът на Иван и неговите изцепки малко по-малко я поставили като глава на семейството и единствен източник на доходи.

 

„Иван е остър камък и не може да се сработи с никого за дълго. Инати се, псува и нагрубява режисьори, шефовете в театрите не го искат дори за епизодични роли, колегите му пък не искат да се съобразяват с хапливостта му. Той сам си затвори много врати, докато Александра като по-практична тъче на по няколко стана, за да има какво да храни детето й”, не пестят нападките към нрава на Ласкин в арт средите.

 

Последната проява на чепатия му нрав бе буквално преди дни, когато актьорът отново се възползва от възможността да покаже колко е непримирим, когато не харесва някой. Обект на атаката му стана директорът на Театъра „Българска армия” Мирослав Пашов, заедно с още куп бивши колеги от гилдията.

 

„Заради подобни грозни изцепки публично никой не иска Ласкин при себе си. А понеже той все е без работа, Александра носи бремето си като глава на семейството. Всички се чудят кога ще й писне и ще го изостави”, обсъждат звездите техни колеги
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kiko
преди 3 години
0
Е като е семейство тя значи се претрепва а той лежи и пие.браво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 7 години
-1
Семейството е това-заедно в добро и в зло.Болшинството семейства са така,единият изкарва за разходите по жилището,другият за храна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени