Алекс Раева едва не се удави с мъжа си край гръцките острови! Остави прощално писмо на дъщеричката си

20 Септември 2021, 15:00


Братът на Катерина Евро спасил от смърт Алекс Раева и съпруга й, които това лято плавали около гръцките острови с яхта. Решили да стигнат до Цикладите, но заради силен вятър се озовали в невероятно бурно море. Яxтaтa трябвало да се бори с вълни от шест-седем метра. Съдийката в „Маскираният певец“ се прибрала в каютата, където дори написала прощално писмо до дъщеря си, в което я помолила за прошка, чев е решила да пътува в Гърция и й обяснила колко много я обича.

 

След 24 часа яхтата успяла да влезе в спокойно море край Цикладите благодарение майсторството на капитан Сашо Спиридонов, който е по-малкият брат на Катерина Евро. Двамата с актрисата имат 15 години разлика и носят различни фамилии, защото бащата на Евро е албанец, който насилствено е разделен с майката на звездата от „Оркестър без име“. След кошмарното преживяване Раева със смях признава, че в притеснението си не помислила как ще изпрати писмото, което можело да потъне с нея.

 

Дъщерята на актъора Илия Раев роди дъщеря на бизнесмена от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се запознали на лодката на техните приятели Орлин Горанов и жена му. „Погледнахме се и това бе всичко, беше много просто и чисто“, поясни Раева. Убедена е, че щерка й, която се роди точно на Илинден през 2019 г. е подарък от баща й актъора Илия Раев.

 

Той почина през 2017. На 1 май красавицата се спуснала под водите на Червено море, истински рай за гмуркачите, каквато е и самата тя. Татко й Илия Раев от три години и се бори с рака, но я уверява, че ще я дочака да се върне от далечното и опасно пътуване. Затова тя тръгва на поредното приключение в африканската държава, призната за една от най-нестабилните в света. Раева бърза да си подари кратка отпуска, преди да започнат кастингите на несъществуващото вече предаване „Х фактор“, които води заедно с колежката си Мария Игнатова. Двете продължават да са изключително близки, нищо, че Алекс вече живее в Благоевград. Когато излиза на суша, получава и телефонно обаждане, че баща й си е отишъл, но тя вече знае това усетила го е още долу, под водатa, заради силната връзка с баща си, пише „Минаха години“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени