Алекс Раева и Мария Игнатова с обща постановка

19 Октомври 2021, 12:19


"Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша", сподели Алекс Раева, узна HotArena.


Тя коментира и критиките на Слави Трифонов от преди време, че не става за водеща. "Той ми каза, че не съм много ок за водеща, но пък после, в X Factor с Мария доказах, че не е много прав", споделя през смях Раева. Двете с Мария скоро ще представят свой моноспектакъл, в който ще разказват за живота си, по подобие на Алекс Сърчаджиева, Део и много други. Животът и на двете е низ от различни преживявания и перипетии, някои от които на ръба на живота.


Като преживяното това лято от Алекс, която едва не изгуби живота си, докато плаваше с мъжа си с яхта край гръцките острови. Решили да стигнат до Цикладите, но заради силен вятър се озовали в невероятно бурно море. Яxтaтa трябвало да се бори с вълни от шест-седем метра. Съдийката в „Маскираният певец“ се прибрала в каютата, където дори написала прощално писмо до дъщеря си, в което я помолила за прошка, чев е решила да пътува в Гърция и й обяснила колко много я обича.След 24 часа яхтата успяла да влезе в спокойно море край Цикладите благодарение майсторството на капитан Сашо Спиридонов, който е по-малкият брат на Катерина Евро. Двамата с актрисата имат 15 години разлика и носят различни фамилии, защото бащата на Евро е албанец, който насилствено е разделен с майката на звездата от „Оркестър без име“. След кошмарното преживяване Раева със смях признава, че в притеснението си не помислила как ще изпрати писмото, което можело да потъне с нея.


От своя страна Игнатова също е преживявала трудни моменти, като един от тях е решението да сложи край на връзката си с Димитър Рачков. "Ивайло е мъжът на живота ми, щастлива съм с него, сега разбирам какво е любов", споделя тя. Двамата с Нойзи вдигнаха сватба на рождения й ден, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
От първо лице
Преди 1 година
0
Абсолютно точни и вярни и трите коментара!Двете мърллячки да изчезват отвсякъде,защото са адски противни и нелистоплътни създания.И дебилната Мара и тя щяла да разказва за предишния си…Ми що не разказва преди,като те влачеше навсякъде с него да изкараш някой лев,че сама си пълен аут!А сега си и погрозняла,та добре,че намери по-грозен и от теб ,та да се вземете !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Само да попитам
Преди 1 година
0
Не е ли редно да попиташ и другата страна, дали иска да му развяваш подробности от интимния живот. Затова се нарича интимен живот, защото не е за пред всички! И всеки човек има право да запази тези моменти за себе си, а не да са част от шоу и някой да продава билетчета за да ти ровят в най- личните моменти! Отвратително! Не само не съм фен на Слави , ами ме отвращава, но това бърникане и показ на личния ти живот не го заслужава никой. Дори кръгъл простак и чалгар като него. Тези женици , каквото са взели и задигнали от мъжете с които са били , сага го до осребряват . Само чуйте Как би започнала и шоуто…” и като спрях да му правя ….”
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъни
Преди 1 година
0
Тази раевица е адски неприятна личност, да не говорим за инфантилната Мара. Никога не съм ги гледала, защото са противни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
Преди 1 година
0
Те и преди имаха общ проект и беше пълно фиаско но някои люде се бутат във всичко което не им по силите и таланта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени