Алекс Сърчаджиева отново без ток! Вижте как се справя с проблема (ФОТО)

24 Септември 2021, 10:39


Актрисата Алекс Сърчаджиева отново е на свещи в дома си с дъщеря си София. Вдовицата на Иван Ласкин сама разкри за поредното предизвикателство в живота си, но посрещна с усмивка ситуацията.

 

„Когато забравиш да си платиш тока“, написа Алекс под снимка от уютния си дом. Със свещи, чаша вино и много снимки – така Сърчаджиева прекара вечерта, а приятелите й я поздравиха за топлата обстановка.

 

Не е ясно дали актрисата наистина е забравила да си плати сметката или отново е била изключена. Припомняме, че малко след смъртта на Ласкин Сърчаджиева изпитваше сериозни финансови затруднения и отново бе без ток.

 

Актрисата разказва за болките и радостите от живота й, за най-съкровените моменти и много лични усещания в моноспекткъла "На живо", чиято премиера бе в началото на лятото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ти не си
Преди 1 година
0
ти не си майка си-дето викат проста реклама.то се почуди от какво да правим пари и може и моно-в живота като те гледам-едва ли си моно-нищо че ревеш на нечий гроб.....днес ти купиха билетите..ама идва утре..мисли и за там. ти не си любимка като мама и тате---ти си си никоя....детето ще порасне-ти си стой в снимките полугола..ама идват и други години...не забравяй...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КАТО ГЛЕДАМ
Преди 1 година
0
КАТО Я ГЛЕДАМ-ВЕЧНО ПОЛУГОЛА..ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА Й ПЛАТИ ТОКА.ТОВА МЕРКАНТИЛНО СЪЩЕСТВО НЕ СПРЯ ДА СЕ ПОКЗВА И ДА СЕ ОПЛАКВА..КОГАТО РАЗБИ ДРУГО СЕМЕЙСТВО...НЕ СТОЕШЕ НА ТЪМНО...АМИ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА МОЕТО МОМИЧЕ...Е-КАТО ГО ВЗЕ ТОЯ ПИЯНДУРНИК--СЕГА ТВОЙ ЛИ Е...СЪЩАТА КАТО МАЙКА СИ-ВСЕ ПО СТУДИЯТА...НЯМА ОТТЪРВАНЕ ОТ ТЯХ..ПЪК НЕ Е БЕЗБОЖНО ГОЛЯМА ЗВЕЗДА....ДАЖЕ НИКАКВА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тц
Преди 1 година
0
. Не е нещо с което да се похвалиш, но като няма друго с какво.... Няма лоша реклама. Има проста.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени