Алекс Сърчаджиева пусна корем

28 Март 2022, 11:00


Алекс Сърчаджиева е пуснала корем, забеляза HotArena.

Актрисата, която в продължение на години се славеше със стройната си фигура, май е изоставила диетите и това личи във външния й вид. Преди дни тя показа своя снимка от Лондон, за която позира сред восъчните фигури на някои от най-популярните световни актьори. Коремът й ясно изпъква в кадъра, което доказва, че апетитът на звездата е много добър и тя не се опитва да му поставя ограничения.

Това обаче не пречи на успехите й в театъра. Нейното авторско представление „На живо” е истински хит. Алекс бе в Лондон, за да го представи пред публиката там. „Няколко дни ме държат емоциите от Лондон! Благодаря ви! Беше една изключителна вечер, която ще помня дълго! Нямам думи, с които да опиша вълнението и емоциите, които продължават да бушуват в мен! Щастлива съм!”. През май актрисата ще представя спектакъла и в Зала 1 на НДК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 12 месеца
0
наистина много нелицеприятна стана от известно време насам....не случайно хората са измислили израза *веселата вдовица*....термин *весел вдовец* все още няма..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е*
преди 12 месеца
-8
е- и на нея и идва време да застарява-не може да си все млад...всички минаваме оттам...не може цял живот да си еднакъв. тя отдавна преиграва-да видим и тя кога ще си намери майстора.стана противна личност откак го няма Иванчо до нея..та без него е нула.откъдето и да я гледаме..нека си се радва сама на себе си и да почеше егото..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e, що тая. злоба ??...
преди 12 месеца
-3
ти колко си по тая ти система, на нулите?.... по малко злоба, полезно е за здравето!...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени