Алекс Сърчаджиева с предложение за „Игри на волята“ (Ще приеме ли?)

https://hotarena.net/lubopitno/aleks-sarchadjieva-s-predlojenie-za-igri-na-voliata HotArena.net
Алекс Сърчаджиева с предложение за „Игри на волята“ (Ще приеме ли?)

Актрисата Алекс Сърчаджиева е получила предложение да бъде ководеща в студиото на „Игри на волята“. Красавицата, която в момента обикаля страната с моноспектакъла си „На живо“, още не е дала отговор. Сред близките си талантливата Алекс е споделила, че в момента се чувства изключително обичана, тъй като постановката й се харесва на хората и я играе в пълни зали.

 

„Не знам дали ще мога да издържа отново и в театъра, и през цялото време в телевизията“, споделя Алекс, която иска да прекарва повече време с дъщеря си София.

 

След като Алекс Сърчаджиева зарови томахавката с Ралица Паскалева, веднага тръгнаха слухове за евентуалното завръщане на вдовицата на Иван Ласкин в „Игри на волята“. Спекулациите бяха провокирани от кадъра, на който Алекс позира с водещите Ралица и Димо Алексиев, които я смениха в шоуто на Нова. Двамата са на Черноморието и вече снимат следващия сезон, което допълнително разбуни духовете. Според мълвата отношенията между Алекс и телевизията се затоплят и продуцентите на формата са й намерили роля в предстоящия сезон.

 

Драмата между Алекс и Ралица бе провокирана именно от рокадите в“Игри на волята“. Сърчаджиева бе водеща в първия сезон, а Ралица - във втория. След като бе сменена в шоуто, вдовицата на Иван Ласкин се изповяда за трудностите, през които бе преминала на терена на шоуто. Малко преди това пък един от продуцентите на предаването разкри, че Алекс е била брутално тормозена по време на снимките. Самата тя не сподели нищо повече от официалното, пише „България Днес“.

7 Коментара

Ееее,

преди 2 години

Хайде разкарайте тая отвратителна Рала!!!

Коментирай

О НЕ НЕ И АЛЕКС

преди 2 години

УЖАСНА Е И ГЛАСА И Е УЖАСЕН и ФЕЙСА Е ТЪП от брадара я подпираха махнете я бе не става тази мома за реалити водене моля ви се тука целия народ го мисли това

Коментирай

абе,

преди 2 години

Измишльотини по снимка на жълтурски сайтове.Ралица и Димо много по-добре стоят като водещи от Сашка.И визуално и всякак.Сашка има шуробаджанашки клюкарски маниер на водене което отблъсква+държание на дружинна ръководителка от соца.Ретро вехта е.

Коментирай

Вени

преди 2 години

Само отблъскващи, досадни хора има на снимката, некадърни и тъпи

Коментирай

Извинявайте, но..

преди 2 години

Явяващите се по телевизията трябва да имат здрав морал( дори и в миналото си) , за да възпитават подрастващото поколение в морални ценности. Нито Р.Паскалева, нито Д.Алексиев имат такъв.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Чакай ти телевизията да ти възпитава децата.Все едно от умрел писмо.

Коментирай

Тишо

преди 2 години

Дано да не приеме! Не ми харесва ни като визия, ни като държание... Ралица и Димо са по-добри като водещи на "Игрите".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.