Алекс Сърчаджиева сложи паметник от черен гранит на гроба на Ласкин

1462
07 Декември 2020, 12:00


На 6 януари се навършват две години от смъртта на Иван Ласкин, но преди годишнината вдовицата му Александра Сърчаджиева постави надгробна плоча от черен гранит, видя HotArena.


Докато някои от гробовете в алеята на артистите в Централните софийски гробища буренясват, вечният дом на Васко да Гама е в перфектно състояние, видя „Уикенд”.


Близките, приятелите и многобройните почитатели на лошото момче на българското кино не го забравят, редовно минават да запалят свещ на гроба му и да оставят цветя. 10-годишната щерка на Ласкин е оставила синьо стъклено цвете до кръста на татко си. Вдовицата му Александра идва на гроба сравнително рядко, но го поддържа изряден. Съсед на актьора в отвъдното е акордеониста Ибро Лолов, а съвсем наблизо е гробът на неговата тъща Пепа Николова.


„София ми беше сърдита защо не е била на погребението. Най-ужасната гледка е малко дете с букетче цветя на пресен гроб”, споделяла е Алекс. Самата тя нееднъж е признавала, че не ходи на гробища, защото най-близките й хора са в сърцето й. Както е известно, 12 години след като погреба майка си, Сърчаджиева бе сполетяна от втората голяма трагедия в живота си. Навръх Богоявление през 2019 г. голямата й любов Иван Ласкин издъхна във ВМА от чернодробна недостатъчност след продължителна битка за живота си. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени