Алекс Сърчаджиева сложи паметник от гранит на Ласкин!

1558
31 Декември 2020, 16:00


Паметник от черен гранит е сложила Александра Сърчаджиевв на гроба на своята голяма любов Иван Ласкин. Обелискът бил поставен още през лятото, когато станал готов. Сърчаджиева не дочакала втората годишнина от смъртта на актьора, който ни напусна точно на Богоявление 2018 г. след тежка борба за живот в няколко болници.

 

Докато някои от гробовете в алеята на артистите в Централните софийски гробища буренясват, вечния дом на Васко да Гама от село Рупча е в перфектно състояние.

 

Макар Александра трудно да намирала сили да ходи на гроба на покойния си любим и да признава, че за нея това е мъчително, все пак го поддържа изряден. Колкото и да не й се искало, понякога вземала и тяхната 10-годишна дъщеричка София, пише „Ретро“. „Тя ми беше сърдита защо не е била на погребението. Най-ужасната гледка е малко дете с букетче цветя на пресен гроб“, споделя с Алекс.

 

„Благодаря на хората, които застанаха до мен. Такива неща не се забравят. И така на мен ми се случи в рамките на 3 месеца буквално да банкрутирам. Това беше едно от най-обидните неща, които ми се случиха. Стигнах дотам и не ме е срам да го кажа, че на практика аз нямах пари да го погреба. Да, чак дотам. Аз загубих най-скъпия си човек и Господ ми даде любовта на много хора. Нямаше да се справя без това нещо по никакъв начин“, призна в емоционална изповед Александра Сърчаджиева след първата година от смъртта на Иван, пише "Ретро".

 

Тя и дъщеричката й София продължават да живеят в апартамента, в който бяха свили семейното си гнездо с Иван. Наскоро момиченцето имаше рожден ден, на който присъстваше и голямата на дъщеря на Ласкин — Люба, от първия му брак.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами...
преди 2 месеца
0
...позахлеби от халтурки и се сети!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени