Алекс Сърчаджиева стана златна кокошка след „Звездни стажанти”, издържа Ласкин

3757
15 Май 2016, 14:00


Напускането на Алекс Сърчаджиева от "Звездни стажанти" е едно от най-хубавите неща, което й се е случвало, разбра HotArena.

Актрисата и тв водеща никак не страда, че Шарлопов я уволни набързо, а точно обратното - няма време да се завърти от ангажименти, които са я заляли след напускането на формата. Алекс отново напомни за себе си и то в различна светлина от ко-водеща на "ВИП Брадър" и сега си е уредила лято, плътно запълнено с доходоносни ангажименти.


„Канят я по сватби, по събития, в реклами. Ходи навсякъде, за да вади пари. Мира няма, но тя друго така или иначе не иска. Все пак основно тя издържа семейството”, шушукат в артистичните среди. 


Сега Сърчаджиева няма да има трудности да изпълнява ролята на мъжа в семейството. Нейният любим Иван Ласкин отдавна няма постоянна работа и доходи. За да промени този факт, Алекс се опитала да го пробута като "стажант", но продуцентите склонили да бъде само гост в един епизод с обяснението, че не е интересен. Така тя го лансира и като редовен коментатор при брадърите, пише "Уикенд".


„Александра работи като за трима, за да носи пари вкъщи, а Иван е станал същински търтей. Дай му само да ходи на лов и за риба”, обсъждат актьорското семейство в светските среди. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени