Александър се урежда за финала в „Мастършеф” (Журито бута напред рентиера от Видин)

1872
04 Април 2021, 17:00


Новият сезон на кулинарното шоу „Мастършеф” по Би Ти Ви все още не е достигнал средата си, но „Уикенд” вече разполага с информация за участника, който има най-голям шанс да готви на финала. Това е рентиерът Александър, който е любимец на журито. Кулинарната фотографка Мария пък е фаворитка на феновете на формата.

„Виждате ли го Алекс всички? Мисля, че е най-голямото страшилище за всички вас!”. Това са думите, с които шеф Петър Михалчев се обърна към участниците в „Мастършеф” след стрес теста, излъчен в предаването във вторник. Той не спести похвалите си към работата на Александър, който без никакво притеснение признава, че единствената причина да се научи да готви са парите, които може да спечели, ако отвори гурме ресторант. Вдъхновил се да се занимава с кулинария, когато преди години видял колко скъпо се продават ястията в ресторанта на друг от членовете на журито – Андре Токев.

Я
вно мотивацията му е много силна, защото влезе в „Мастършеф” с късмет, но е на път да излезе оттам като победител с наградата от 100 хиляди лева. Зрителите помнят, че на кастингите Алекс не успя да приготви добро ястие. Конкурентката му обаче се справи още по-зле, така че тя отпадна, а той остана в състезанието за 100-те бона. Грабвайки шанса, той много внимава да не се издъни втори път и засега се справя идеално. Журито редовно го хвали, но феновете на формата изобщо не го харесват. Напротив – настроенията спрямо него са основно негативни, а някои от феновете дори подозират, че рентиерът има къртица в екипа, която предварително му съобщава задачите, за да може да се подготви.

„Абсолютно нагласена история... повтаря се случая с Радка от предишен сезон. Това, че е подкрепен безусловно от журито, без критики, и една зле прикрита увереност, че ще продължи напред”, „Палячо. Изключително неприятен”, „Имам чувството, че му дават задачите предварително да се подготвя. Много неприятен човек и, ако продължават така да го толерират, ще спра да гледам”, ядосват се зрители на кулинарния формат.

И докато Александър се очертава като най-мразения от зрителите участник, вече е ясна и любимката на публиката. Това е кулинарната фотографка Мария, която е родена в София, но преди 4 години решава да заживее на село. Там отглежда кокошки и зеленчуци. Храни се с това, което сама произвежда, или с храна, купена от малки производители. Не обича био магазините и не стъпва в ресторант. Тя изпъква като една от най-добрите готвачки в кухнята на „Мастършеф”, изглежда уверена и в същото време – обрана в поведението си. Очаква се финалът на „Мастършеф” да бъде излъчен в края на май.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АСЕН ИЛИЕВ
преди 5 месеца
0
АЗ КАТО ВИ КАЗВАМ,ЧЕ СТЕ ТЪПИ, НО БЕЗПОЛЕЗНИ ЖИВОТНИ, НЕ ВИ СЕ ВЕРВА :) И ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗТРЕБА, НЕ ВСИЧКИТЕ ДЕ ;) ПАК НЕ ВИ СЕ ВЕРВА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АСЕН ИЛИЕВ
преди 5 месеца
0
ВИЖ, У ЖИВОТИНСКОТО СТАДО ИЛИ ГЛУТНИЦА, ВИНАГИ ИМА ЛИДЕРИ :) И БОРБА ЗА 1 МЯСТО :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АСЕН ИЛИЕВ
преди 5 месеца
0
МЕЖДУ ЧО-ВЕЦИТЕ ИМА ЛИ ПО, ПО, НАЙ ? ИЛИ ВСИЧКИ СА, ЧОВЕЦИ? :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АСЕН ИЛИЕВ
преди 5 месеца
0
ОБАЧЕ В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА: ЕДИН ЧО-ВЕК, БИ ЛИ ОРГАНИЗИРАЛ КОНКУРС, В КОЙТО ДА ИМА 1 ПЪРВО МЯСТО И ДА НЕГЛИЖИРА ТРУДА НА ОСТАНАЛИТЕ И ДА ГИ ОГОРЧИ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени