Александра Петканова пак изду джуки

https://hotarena.net/az-jenata/aleksandra-petkanova-pak-izdu-djuki HotArena.net
Александра Петканова пак изду джуки

Александра Петканова напоследък се увлича по естетичните корекции, макар че все още не е прекалила.

 

Манекенката не крие, че има силиконови импланти в бюста, но и върху лицето й личат някои подобрения. Устните й са видимо по-големи от обичайното и по всяко вероятност това се дължи на филъри с хиалуронова киселина.

 

Съпругата на Даниел Петканов признава, че редовно се възползва от услугите на естетичната дерматология и даже е рекламно лице на популярна клиника, където й правят различни процедури на аванта, пише \"Уикенд\".

 

„По-добре спри дотук с филърите, естествените ти устни са хубави!”, коментират фенове на Алекс в социалната мрежа.

9 Коментара

Веган

преди 3 години

Много е хубава Алекс, с и без корекции! И всеки, които твърди, че не би и полял котето със сметана, лъже или е с алтернативна сексуална ориентация.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Когато не привличаш с акъл,надуваш джуки,гърди и др. работи!! И се радваш на последователи,които са или още в юношеска възраст/за тях все още живота е на MAX/ ,или хора които си те представят в др.образ. Естественото е красиво! Дали някоя жена след корекции ще стане муза з художник или поет?

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Да вземе да си коригира носът, той е доста по-належащ с тази гърбица. Те пък едни импланти, всеки гледа на различна посока, поне да бяха направени като хората.

Коментирай

f

преди 3 години

tia neshto vleze v otbora na kiflite, mai iska upgrade ot Dani i viziata si. Jalko, dori s nedostatucite si beshe mnogo po-estestvena i haresvana ot neinite napraveni infleuncer kolejki. Ima skuli, slagala si e filuri ne samo djuki, ima silikon...dosta promeni, skoro ochakvaite i nosa i da e opraven koeto i e char.

Коментирай

Да...ама не!

преди 3 години

Преди беше много красива,с огромен чар...а сега се сля с всички "кифли".

Коментирай

1

преди 3 години

То май в нея не остана нищо не поправено и не показано!

Коментирай

Келеш

преди 3 години

Искаме да видим котето!

Коментирай

Първо място

преди 3 години

За отпадък на годината

Коментирай

Iva Mihailova

преди 3 години

Е ама и вие не знаете какво искате, когато си оперират носа- "Защо го оперерират ,като мумии са! " Като не го операрират- "Защо не си го оперира с тая гърбица?" Напротив,точно в това й е чарът- в носа! И изобщо не е толкова гърбав, ако го оперира ще замяза на всички останали клонинги. Плюс това засега всичко по нея е в нормите на нормалното!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.