Алена: Луиза Григорова и Весела Бабинова са били сестри в предишен живот! (Двете актриси родиха в един и същи ден)

01 Октомври 2020, 13:01


Весела Бабинова и Луиза Григорова станаха майки в един и същи ден, узна HotArena.


Дългогодишното приятелство на звездите прерастна в нещо много по-силно, след като първородните им рожби проплакаха почти едновременно. Според астроложката Алена Весела и Луиза са свързани от предишен живот. "Луиза и Весела са свързани с обща карма от предишно прераждане, когато са били сестри", разказва Алена. По думите им, от този факт идват и близките им отношения в настоящия живот.


"Нека помнят, че кармичната връзка не е гаранция за безпроблемно бъдеще между тях двете. Тя е факт, но ни разкрива, че двете са се срещнали в настоящия си живот, за да изчистят и неутрализират нещо помежду им, за което не е стигнало време в предходното им прераждане", допълва още астроложката. 


Луиза и Мартин Макариев кръстиха сина си Бран, като един от главните герои в "Игра на тронове". Според запознати дъщеричката на Весела и Владо Зомбори се казва Йоана. Според Алена отношенията между децата може да прерастнат и в нещо повече от приятелство. Според нея двете деца са родени на целеустремена, амбициозна, но и крайно инатлива дата, със съдбовен път, налагащ задължителното изискване да изживеят голяма част от живота си извън България, особено след като навършат 35 години.


"Родителите не бива да им пречат и да ги задържат тук,  защото с това ще ги натоварят с незаложени житейски проблеми.", обяснява тя, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени