Алергичен шок едва не погуби звезда от София ден и нощ

448
22 Юли 2021, 13:00


Елена Алекси, която зрителите помнят от сериала "София Ден и нощ", едва на почина заради алергичен шок и липса на адекватна лекарска помощ в провинцията, узна HotArena.


За ужасното премеждие през уикенда разказа екранната Марина, която сега работи като моден дизайнер.


„Днес се случи нещо много неприятно. Получих алергичен шок, без да съм имала някога каквито и да е алергии! Мъжът ми щото е черна нинджа запази пълно присъствие на духа и реагира като един истински боец. Грабна ме и ме метна в колата и газ с двеста до Искрец до единствения самотен кабинет, за който знаем че има там. Тука вмятам, че и аптека няма, това го знаем със сигурност. И изненада ... И кабинет се оказа, че вече няма ... Аз почти в безсъзнание междувременно изпадам в пълно. Започвам да не мога да дишам, да говоря, подувам се цялата, почервенявам, очите ми се затварят от подуването и се наливат с кръв. Всичко се развива за някакви минути а придружаващите събития започват да стават истерични. Мъжа ми скача обратно в колата и докато се опитва да ме накара да остана в съзнание започва да кара със същата скорост до спешното в Своге.


Пътя съм ви го показвала, по него с повече от 30 не може. Междувременно аз обръщам очите ...И успявам да чуя само някакви викове около мен от него и сестрите и лекарите в спешното ... Е оцелях след 4часа битка за живота ми! Тук искам да им благодаря на тези хора. Щото въпреки системата са останали ХОРА! Щото спешното в Своге не е най-хубавото място на света.. Направиха всичко по силите си, за да ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли, за една разрушена и порочна здравна система. За липсата на елементарни неща, като аптека поне в малките населени места. Дори не мога да си представя, колко ли хора са си отишли заради това. И колко са виновни хората, които са я опорочили, за да пълнят шкафчета и сейфчета”., пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени