Анахид Тачева пие хапчета за памет (Личните трагедии съсипаха легендарната водеща)

04 Септември 2020, 16:34


Паметта на Анахид Тачева е започнала сериозно да й изневерява, узна HotArena.


От няколко месеца насам бившата говорителка пиела дори специални хапчета, защото проблемът се задълбочавал, започнала все по-често да бърка дати, имена на роднини, да й се губят моменти от миналото. През този октомври бившата жена на Коста Цонев ще празнува 80-годишен юбилей. Белите петна в паметта са обичаен проблем за хората на нейната възраст, но семейството й вече виждало как тя не е същия човек, когото познавали. 


Според тях й се отразявали личните драми, които преживя. Най-сериозна травма й нанесла смъртта на Митко Цонев , който почина внезапно през август 2016 година. На 23 август се навършиха 4 години без него, но майка му не присъства на панахидата, тъй като живее при най-малката си дъщеря в САЩ. Другият повратен момент, който повлиял на психиката й, бе опитът за самоубийство с хапчета на дъщеря й Теодороа, която посегна на живота си през 2017 година и лекарите едва я спасиха. 


Тогава Анахид също беше в САЩ, но се наложи да се прибира спешно, за да се погрижи за щерка си и нейния син Дейвид, който бе настанен в приемно семейство, тъй като нямаше ккой да го приюти, а законът разрешава да е само близък роднина. Въпреки старческите неволи, тв легендата все още е с фигура на ученичка, храни се здравословно и прави упражнения, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 години
0
Безсрамни драскачи от сайта и вас това ви чака.Оставете жената на спокойствие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай дофтор
преди 2 години
0
Старческа деменция е...нищо особено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени