Анахид Тачева заряза щерка си, която опита да сложи край на живота си

4165
08 Юни 2018, 14:07


Анахид Тачева най-сетне е оставила дъщеря си Теодора да се справя сама и се е прибрала в САЩ, узна HotArena.

 

Легендарната тв говорителка повече от половин година се грижеше за лабилната психически щерка, след като през миналата есен направи опит за самоубийство, отравяйки се с хапчета, писа „Ретро“.

 

Заради раздаването на наградите в памет на покойния й син Митко Цонев у нас дошла и другата й дъщеря, при която всъщност Тачева живее в Америка. Целта на визитата й била да уважи събитието, но и да прибере майка си, защото имала нужда от нея.

 

В Щатите бившата жена на Коста Цонев се грижела за внуците на щерка си Анахид, кръстена на нея, а дългата й липса объркала плановете на цялото семейство.

 

След като се успокоила, че Теодора е излязла от депресията, която я измъчвала, и си поела живота в ръце, бившата говорителка най-сетне си стегнала багажа и напуснала България. Посегналата на живота си сестра на Митко Цонев обаче щяла да продължи да пие силни психотропни лекарства още доста време.

 

Терапията обаче нямало да й пречи да работи нормално. След като се провали в музикалния формат „Гласът на България“, тя започнала да преподава италиански език на малки дечица, с което изкарвала прехраната си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени