Анастасия Мозер с 600 лв пенсия

338
26 Октомври 2021, 14:00


"Благодарение на това, че вземам пенсията на покойния ми мъж Чарлз Мозер успявам да преживявам. Пенсията ми е 600 лв, а бях заместник председател на парламента", споделя Анастасия Мозер при първото си завръщане у нас след 2 години, узна HotArena.


"За съжаление тук нищо не се е променило. Ние сме най-бедната страна в ЕС и не вървим в крак с това, което става в ЕС. Искам да вярвам, че следващите избори ще доведат до по-стабилно правителство, за да може България да функционира както трябва", смята Мозер. 84-годишната политичка в момента живее с котката си, но смята отново да се върне в САЩ. 


"Там хората не гледат внуци като тук постоянно. По-уредено е, има хубави къщи, а тук нашите стари къщи приличат на вехтошарски магазин. Винаги съм защитавала земеделския сектор и смятам, че той е много подценяван. Хората се срамуват, че са със селско потекло. А моят баща се гордееше с това. И аз смятам, че това е правилно", категорична е Мозер. Относно коронавируса, тя смята, че болестта е нещо наистина непредвидимо и необяснимо, защото все още не могат да намерят източника му. 


"Аз съм ваксинирана. Трябва да направим поне това, което зависи от нас", казва Мозер, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени