Анастасия твърдо решена да лиши бащата на детето си от родителски права

1824
02 Юли 2018, 11:13


Фолк певицата Анастасия е твърдо решена да лиши бащата на детето си 46-годишният Иржи Щика от родителски права.

Делото е насрочено за месец юли, а блондинката не иска и да чува за бившия си, тък като не се интересувал от рожбата им. 
 
Все пак Анастасия е открила по-добър татко на малката Джесин, тъй като е категорична, че не иска да лишава дъщеря си от бащина любов. 
 
Сладураната дори била готова за сватба с изгората си от Германия и не спира да поства снимки с него, на които изглеждат истински щастливи. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гери
Преди 1 година
0
Ами в катун живее. Вместо да плаща на Хотаренци да шумят около безинтересната и персона, да вземе да купи един климатик и да осигури по-нормални условия на живот за детето си. Никой не вярва на напъните и да изглежда, че води мечтания живот. Живееш в коптор, момиче! И там си гледаш детенцето. Седни си на гъза, изкарай някаква тапия и си изкарвай парите с честен труд, за да не ти се налага да лапаш п*шки, защото и това е до време. Това детенце заслужава нормален живот, пък било и без много пари. Иди му купи нещо, вместо да си даваш парите на драскачите. Знаеш, че файда няма. От година поне им плащаш и какво?! Никога не можеш да събереш коментарите и гледанията като статиите за Николета . С Адриана, другата дето си плаща ще си потънете в забвение. Язък, че толкова пари потроши за платени статии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
Преди 1 година
-1
БОЖЕ В КАКЪВ ЦИГАНСКИ КАТУН ЖИВЕЯТ.КАКВА ПЕЧКА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени