Андре Токев върти търговия с ножове (Кулинарят направи напитка срещу ковид)

710
17 Март 2021, 16:00


Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията му, узна HotArena.


Той се насочил към онлайн търговията и продава напитки, шоколад и най-различни продукти, свързани с кухнята. В сайта на Андре обаче се предлагат само висококачествени артикули, които определено не са по джоба на всеки. Така например в каталога попадат ножове за над 200 лева бройката. Те са дело на известна световна марка, която изработва артикули само на професионално ниво. В онлайн магазина обстойно е написано за какво се използва всеки един от приборите - нож за сирене, нож за рязане на хляб или пък за белене на домати.


Целият асортимент режещи прибори струва повече от 1500 лева. Освен кулинарни атрибути, шеф Токев предлага и пълен асортмиент машини за кафе, някои от които достигат баснословна цена от 10 000 лева. Най-голямата гордост за готвача обаче е специална напитка, която е негово лично производство и по думите му подсилва имунната система. 


"Повече от 20 години в домашни условия приготвям за себе си отвара от джинджифил, лимон и мед. Използвам я винаги, коагто чувствам умора или ми предстяот натоварени дни. Действа безотказно и никога не ме е предавала. Съдържа само джинджифил, мед, лимон и филтрирана вода", разказва Токев. Той се шегувал, че напитката е сериозен щит срещу ковид, тъй като по този начин невероятно подсилвала организма, пише Галерия. Освен това той вече има и собствен бленд кафе.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени