Андре Токев влезе болен в Софийския затвор

12 Февруари 2022, 12:08


Шеф Андре Токев бе настанен в Централния софийски затвор, въпреки че здравословното му състояние се е влошило в последните дни. Това пише България Днес, позовавайки се на свои източници.

Властите се бавиха над 20 дни да вкарат Андре зад решетките и решиха да го направят точно когато кулинарят мастер се оказа със здравословни проблеми.

На всичко отгоре Андре е настанен в карантинно отделение заради бушуващия ковид. Готвача ще изкара в  изолация стандартната карантина. Ако през това време не покаже симптоми, ще бъде прехвърлен в отделение за адаптиране. Престоят на Такев в Централния затвор ще трае около две седмици. След това ще бъде прехвърлен към затвора с лек режим в Казичене. По време на климатизацията си известният готвач ще трябва да премине през редица медицински изследвания. Ще му бъде изготвено и досие.

Токев, който бе заловен да кара по джанти, отново пиян, вече свиква с мириса на килията, твърдят запознати.  Андре е в кауша, защото бе спрян от полицията на 31-и октомври след седнал на граждани на телефон 112 за пикап по джанти, който криволичи опасно по околовръстното шосе на София.  Още с доближаване до автомобила, униформените забелязали четирите спукани гуми на колата , едната дори липсвала.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 11 месеца
0
като пиеше алкохол и караше как не беше болен или се е поболял от непиене на алкохол? Казичене е подобие на затвор, все едно е на зелено училище. ще си излиза когато си иска, ще си прави каквото си поиска.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анита
преди 11 месеца
0
Защо "звезди", убили хора на пътя не са в затвора, а Токев за пияно каране е? Зуека, Максим Ставийски, Иван, пияната половинка на Андрей, една много известна мис-ка и още и още, дето не са помирисвали завор. Убиецът на Милен Цветков в затвора ли е?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Али1
преди 11 месеца
0
На мен ми прилича на повече от нагласено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кйкл
преди 11 месеца
0
някой му е напукал гумите и го е напил да се качи на колата и после е снимал. това е като филм за отмъщение
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени