Андреа бясна след разкритието, че е влюбена в Кирил Петков: Болни мозъци, сган!

12 Юли 2022, 14:07


Андреа не е влюбена в Кирил Петков, както бе обявено миналата седмица. Певицата сама оповести това в социалните мрежи, като не пропусна да отбележи, че счита премиерът в оставка и съпругата му Линда за икони, писа 'България Днес".

"Изключително симпатизирам на цялото семейство на Кирил Петков, съпругата му Линда, която е неотклонно до него, и отговорността, с която отглеждат 3-те си деца. За Бога, та те на фона на всичко останало са като икони, без да преувеличавам", признава певицата.

Наскоро в медийното пространство се завъртя мълвата, че Андреа е лудо влюбена в Кирил Петков. Според писанията певицата искала да е на мястото на неговата съпруга Линда. И да стане половинка на премиера в оставка.

"Не знам кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков. Доброжелатели много. Но бързам да го разочаровам и него, и цялата сган от нищонеправещи писачи на сензации", разкрива Андреа.

Тя признава, че е фен на Кирил Петков и Асен Василев. Според певицата тандемът начело на страната прави много за България, макар и да е на власт само шест месеца.

"Изключително уважавам и симпатизирам изцяло на "Промяната" и особено на Асен Василев и Кирил Петков. Това, което направиха, е едно невероятно начало да видим нашата България такава, каквато всъщност тя трябва да бъде", казва още Андреа.

Бившата на Кобрата не спира дотук. Андреа намира за пошло, злобно и завистливо некоректното намигване към дейността на Лена Бориславова.

"Аз съм видяла в моята кариера доста по-голяма ненавист и откровена завист към таланта и качествата на хората. Няма да простят, че човек може да е умен, способен, красив! Както е казал е един мъдър човек, в малка България има толкова злоба и завист, че ако се разпредели върху населението на света, той ще се взриви. Дано Линда да издържи на "българските традиции". А на ПП ще кажа - ние сме с Вас, всички прогресивни млади хора, които обичат родината си! Продължавайте напред, има още много работа! И добре че Ви има", добавя Андреа.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 6 месеца
0
Тази луда жена сама си пуска слухове,сама си ги отрича.Да се лекува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени